Wszyscy mają się dobrze

Everybody's Fine
2009
7,0 34 tys. ocen
7,0 10 1 33717
6,5 11 krytyków
Wszyscy mają się dobrze
powrót do forum filmu Wszyscy mają się dobrze

Oglądał już ktoś z was ten film? Chyba furory nie zrobił.

użytkownik usunięty
TMontana

furory nie zrobil ???????/
wklejam z IMDB:

A brilliant performance by a great actor., 4 December 2009

Robert DeNiro's Acting is More than Fine..., 28 November 2009

Robert DeNiro's Acting is More than Fine..., 28 November 2009
That said, this is a beautiful, heart-felt, and sometimes painful story of a father recognizing and coming to grips with the reality of his parenting and his lack of control over his children's lives. It is about truth and how we try to spare others pain or discomfort. It is about how many parents still see their grown up children as small children who we are responsible for.
While the supporting cast turn in good performances, this is Robert DeNiro's movie. It is his best performance since Awakenings (he deserved that Oscar, and not just the nomination).

Very depressing, but good!, 20 November 2009

The Return of DeNiro, 12 December 2009

Formulaic but DeNiro is better than the formula, 9 December 2009

Must See Family Reality Movie., 12 December 2009

ocenił(a) film na 7

Z tego widzę, że furorę zrobił De Niro, ale to chyba oznacza, że film nie może być słaby. Bardzo mnie to cieszy, trzeba obejrzeć dla Roberta. Za niedługo premiera u nas i mam nadzieję, że film okaże się równie dobry, jak gra Bobby'ego. Marzy mi się jednak znów ujrzeć De Niro w jakimś filmie gangsterskim. Frankie Machine może okazać się dobrym filmem, ale na razie żadnych konkretnych informacji o nim znaleźć nie mogę.

użytkownik usunięty
TMontana

Frank'a prawdopodobnie nie bedzie,obym sie mylil ... natomiast na 2011 rok planowana jest premiera I Heard You Paint House.wszystko zalezy od Scorsese.jesli maja dotrzymac terminu to zdjecia powinny ruszyc najpozniej w polowie 2010 roku.

film everybodys fine jest swietny,ale nie dla ludzi , ktorzy oczekuja komedii

Rewelacyjny Film! Polecam wszystkim :)<BR>

ocenił(a) film na 9
TMontana

Zgadzam sie z przedmowca. To nie jest film dla osob, ktore oczekuja komedii.
Ale.. To jest z cala pewnoscia film ktory TRZEBA obejrzeć. Jest diabelnie prawdziwy, pokazuje sytuacje i rzeczy, ktore moga strafic kazdego z nas. Zaliczam ta produkcje do jednej z najlepszych jakie widzialam. Ten film zmusza do myslenia. Plus fantastyczna rola Roberta De Niro.