Wszystko, co dobre

All Good Things
2010
6,6 38 tys. ocen
6,6 10 1 38310
5,2 10 krytyków
Wszystko, co dobre
powrót do forum filmu Wszystko, co dobre

uwielbiam Ryana Goslinga, cenię Jeffreya Dean Morgana, nie przepadam za Kirsten Dunst. ale cóż - pannę będę musiała strawić, bo czego nie robi się dla ukochanego aktora, jakim z pewnością jest Gosling ;) opis na dziś dzień nie zachęca zbytnio do filmu, mam jednak nadzieję, że będzie to coś dobrego i godnego obejrzenia.

oluskaa

ja też nie mogę się doczekać, długa przerwa Goslinga :| Może nie bardzo długa, ale dla prawdziwego fana uciążliwa...

Priscilla

zdecydowanie. zwłaszcza, że cholernie cenię go jako aktora :) za każdym razem wnosi do filmu coś nowego, wnosi do niego siebie całego - widać, że wczuwa się w rolę, a nie odwala 'żeby tylko było' i koniec. zdaje się, że lubi zawód, jaki wykonuje. a najlepsze w nim jest to, że potrafi oddzielić pracę i szum, jaki wokół niego panuje, od życia osobistego. nie pcha się ze wszystkim wprost do paparazzich, nie żyje na kiepskich skandalikach, jak niektórzy.

ocenił(a) film na 7
oluskaa

zgadzam sie z wami i rowniez nie moge sie doczekac filmu, ale ja mu osobiscie wybaczam za ta przerwe poniewaz plyte ktora wydal ze swoim zespolem .. jest po prostu niesamowita i naprawde warto bylo na nia czekac :)

ocenił(a) film na 10
Misery_

Szkoda, że płyty nie ma w Polsce (a może jest a ja o tym nie wiem?) Bo rzeczywiście jest prześwietna.

ssstrzalka

jest jest oczywiście że jest, jeszcze by tego brakowało, żebym kiedy mi się zachce nie mogła sięgnąć po jego cudowny głos... ja mam z allegro za jakieś 60 zł ;-)

użytkownik usunięty
oluskaa

ja też! Gosslin i Dunst! Bomba!~!

oluskaa

Co z tą premierą? Wie ktoś ?

None200

zabiło mi szybciej serce! jest nadzieja, że będzie w kinach 17 grudnia, przynajmniej tak mówią newsy na filmwebie