Wszystko o Adamie

About Adam
2000
6,0 5,6 tys. ocen
6,0 10 1 5649
Wszystko o Adamie
powrót do forum filmu Wszystko o Adamie

...tak jak my mężczyźni...dla nas Adam to bożyszcze...dal was niemoralny kłamaca...ciekawi mi jednak co byscie zrobiły gdyby w waszym nudnym życiu pojaawił się taki ktoś?
Mimi, iż bliżej mi do Andyego(ten co miał problemy z zaliczeniem swojej dziewczyny)...dużo bliżej;-) to musze napisać, że to co robił Adam daje duż duzo większa przyjemność.Kiedys spotykałem się potajemnie z laską mojego znajomego(nie kumpla).Kiedy zaczęliśmy się spotykac legalnie wszystko prysło.Nie ma nic bardziej ekscytującego jak niemoralny romans.Adrenaliny też sporo było....
dlatego uważam, Adam za wyjechanego kolesia i bardzo mu zazdroszcze.
8/10

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Z drugiej strony po obejrzeniu Dumy i Uprzedzenia(z 2005r.) miałem zupełnie inne odczucia.Okazało się ,że nudnie zapowiadający się film wbił mnie w fotel i był dla mnie najlepszym filmem 2005.Więc zazdroszcze Adamowi za to ,że tak łatwo zdobywa kobiety,żyje każdą chwilą i ma ekscytujące życie ale bardziej zazdroszcze panu Darcemu...zazdroszcze mu Lizzy i jej miłości.

Ale ze mnie loser.

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Czemu sądzisz że babeczki są inne? To opowieść uniwersalna, nie tylko chłopaki lubią dawać szczęście wielu osobom jednocześnie ;) Ale bardziej zastanowiła mnie twoja druga wypowiedź - no bo chyba tak właśnie jest: każdy chciałby mieć jedno i drugie na raz, a tak się na dłuższą metę nie da. Trzeba wybrać co ważniejsze. Życzę wszystkim udanych wyborów!