Wszystko o Adamie

About Adam
2000
6,0 5,6 tys. ocen
6,0 10 1 5649
Wszystko o Adamie
powrót do forum filmu Wszystko o Adamie

Opowieść o kolesiu, który zalicza wszystko co się rusza, o przepraszam, on tylko "uszczęśliwia" ludzi wokół siebie. Tak naprawdę jest zręcznym manipulantem i aktorem.
Przed Lucy udawał trochę nieśmiałego, niepewnego siebie faceta, przed Laurą grał wrażliwego fana poety i literatury, z kolei przed Alice pewnego siebie playboya.
Ciężko jest polubić jakąkolwiek postać gdyż wszyscy zdradzają siebie na potęgę, nikt nie żałował skoków w bok pokazując, że nie maja oni kręgosłupa moralnego.
Już myślałem, że oprze mu się Alice po tym jak raz mu odmówiła, no ale jeszcze zdążyła się z nim bzyknąć tuż przed jego ślubem z Lucy, normalnie ręce opadają.
Ani romantyzmu, ani komedii w tym filmie nie było. Sam nie wiem dlaczego wystawiłem temu filmowi aż 5/10.

ocenił(a) film na 6
bartu1986

Ja dałam 6/10 nie wiem czemu. Chyba dlatego, że dobrze się oglądało mimo wkurzającej postaci Laury. Postawa Alice mnie rozczarowała, myślałam, że ona jedna się oprze Adamowi. Czekałam jeszcze czy może mamuśkę też zaliczy:)

ocenił(a) film na 6
gabi_2

Pewnie, że dobrze się oglądało. W sam raz na niedzielne popołudnie.

ocenił(a) film na 9
bartu1986

"Kręgosłup moralny"? Jak słyszę takie określenia, mam przed oczami Rydzyka, Janiaka, Dziwisza i resztę tej 6andy.
O co ci właściwie chodzi? Nikt nikomu krzywdy nie zrobił, a chyba to jest najbardziej moralne.