Wyścig

Rush
2013
7,8 161 tys. ocen
7,8 10 1 161289
7,4 53 krytyków
Wyścig
powrót do forum filmu Wyścig

Po Wilku przeglądam sobie propozycje kina i praktycznie trafiłem w dziesiątkę bo za bardzo nie ma już w czym wybierać. Może ktoś powiedzieć czym ten film się tak wyróżnia? nie jestem fanem formuły ale jeśli jest tak dobry, że zasługuje na 50 miejsce(aktualne kiedy to piszę) to chętnie bym poszedł.

ocenił(a) film na 9
Psychol324

Według mnie film jest rewelacyjny. Miałem oglądać dzisiaj ale włączyłem sobie na chwilkę wczoraj późnym wieczorem, żeby zobaczyć początek ale tak mnie wciągnął, że obejrzałem cały. Polecam.

ocenił(a) film na 9
Psychol324

Według mnie film trzeba obejrzeć w kinie lub na dobrym sprzęcie w domu aby poczuć ten klimat wyścigów. Film widziałem 3 razy i za każdym jestem zachwycony, Przyznam, że nawet mojej dziewczynie się podobał mimo, że nie jest fanką wyścigów itp,
Ten film jest zrobiony dla każdego widza i każdy powinien być zadowolony po seansie. Nie było minuty abym się nudził nawet za 3 razem. Rewelacja!

ocenił(a) film na 9
Psychol324

Zobacz i sam oceń, bo najlepiej wyrabiać sobie własne zdanie, a nie kierować się opiniami innych. Według mnie czas poświęcony na obejrzenie tego filmu nie był zmarnowany, ale nie jestem tutaj obiektywna ;-) Nieprawdopodobna historia o wielkiej pasji, którą napisało życie - dla mnie zawsze będzie "na tak".