Wyścig

Rush
2013
7,8 161 tys. ocen
7,8 10 1 161287
7,4 53 krytyków
Wyścig
powrót do forum filmu Wyścig

Jankesy mają pier.dolca na punkcie filmów sportowych. Nikt inny nie kręci tego gówna.

ocenił(a) film na 10

nie wiem czy jest to stosowne pytanie, ale byłes może w kinie na tym filmie?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10

Więc nie lubisz filmów sportowych, ale nie musisz obrażać gustu innych ludzi.

ocenił(a) film na 10

ocenił(a) film na 10

ocenił(a) film na 10

okej, skoro reprezentujesz taki poziom intelektualny to nie dziwię się że masz takie zdanie.

ocenił(a) film na 9
hubik147

gosciu nie lubi filmów sportowych i marudzi o tym na forum :)

ocenił(a) film na 10
Serus

Tym bardziej, że nie jest to czysty film sportowy, ale również biograficzny...

ocenił(a) film na 10

Przede wszystkim Formuła 1 nie jest popularna w USA nad czym ubolewa bardzo Bernie Eclestone. Formuła 1 - królowa sportów motorowych jest popularna w Europie, zwłaszcza w UK, Niemczech i Włoszech, stąd produkcja made in Europe.

Film niesamowity. Pokazuje dwóch utalentowanych kierowców, którzy mają skrajnie odmienne podejście do życia a osiągają podobne wyniki. Nie wiadomo, który jest zwycięzcą, a który przegranym. Zwycięstwo konkurenta mobilizuje drugiego do wydajniejszej pracy, do rezygnacji z dotychczasowego stylu życia. Mimo, że się nienawidzą to rozumieją siebie nawzajem niczym bracia. Jeden traci rodzinę drugi zdrowie. Mistrz Świata. Obydwaj na to zasłużyli w 100%. Życzę każdemu, żeby realizował swoje marzenia z taką namiętnością jak ci dwaj panowie. Warto.

Troche podpisze sie pod wpisem smokulca, bo tez nie trawie filmow sportowych. Nie chce jednak wypowiadac sie na temat tego filmu, bo go nie widzialem i nie chce obrazac gusta innych ludzi. Uogolniajac jednak, wszystkie sportowe filmy, ktore widzialem to byly sztuczne, ckliwe tandety, ktore konczyly sie zalosnym "hepi endem" rodem z kina familijnego. Dlatego ten film moglby miec srednia ocen nawet 10, a i tak nie wybiore sie na niego, po prostu odrzucaja mnie filmy sportowe, tak samo jak familijne.

in_the_darkness

właśnie skończyłem pisać o filmie sportowym w stylu jankeskim - patrz "dzieło Stallone'a" pod tym samym tytułem. - to dzieło wpisuje się pod twoją definicję filmu sportowego.

To nie jest ten "Wyścig" - nie widziałeś, może go i nie obejrzysz, ale to film o charakterach. Równie dobrze mogli by rywalizować o stołek w korporacji - i wtedy film też byłby sportowy ?

Uwaga podobna do ludzi oczekujących biografii lub kroniki sportowej - przepraszam, to nie ten film! Sport jest tu tylko szkieletem filmu.

Lepiej idz spac i pomarz sobie o amerykanskim snie , bo to Ci pozostało:)

ocenił(a) film na 10

wróć na Plebanie!