Wyścig

Rush
2013
7,8 161 tys. ocen
7,8 10 1 161289
7,4 53 krytyków
Wyścig
powrót do forum filmu Wyścig

NIESAMOWITY!

ocenił(a) film na 10

Bardzo dobry film! jestem strasznie mile zaskoczony, bo spodziewałem się czegoś gorszego...
Najbardziej podobały mi się mądrości wypowiadane przez Nikki'ego.. Mądry człowiek z dużą
wiedzą, szacunek dla niego!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
dejvofficial

Również zachęcam do obejrzenia i tak w wspominanej wyżej recenzji nie chodzi o F1 (JAKO SPORT). lecz o historię tych kierowców. Mam nadzieję, że Bruhl dostanie nagrodę za zagranie Laudy, bo naprawdę fajnie zagrana rola (jego przesłanki życiowe bardzo wpadły mi do głowy)

pozdro :D

ocenił(a) film na 7
RodanBejhaut

Film dobry/bardzo dobry imho, ale wypacza obraz relacji Nikiego z James'em. Już po samych zdjęciach w sieci widać jak rozmawiali ze sobą z uśmiechem nawet przed wypadkiem, w filmie zaś jest tylko rywalizacja i wrogie nastawienie niemal do końca sezonu, a dopiero końcówka zapowiada przyjacielskie relacje między kierowcami. Wiadomo, potrzeby filmu.

ocenił(a) film na 7
Bers

miała być odpowiedź do wątku ;]

ocenił(a) film na 8
dejvofficial

U mnie była taka sytuacja że mój mąż mi zaproponował( bardziej postawił przed faktem) żebyśmy obejrzeli ten film w Sylwestrową noc. Mąż oczywiście jest fanem F1 a ja tak średnio :/..... Zgodziłam się niechętnie ale po obejrzeniu filmu, podziękowałam mu za taki wybór :) Film jest świetny, Gorąco polecam!

kasikzaki

Ja obejrzałam przedwczoraj z chłopakiem. Do filmu podchodziłam podobnie jak Ty. Chłopak jęczał mi o tym filmie od jakiegoś czasu, więc w końcu się zgodziłam. Żałuję, że tak późno :) Rewelacja, strasznie mi się podobał. Także popieram przedmówczynie! Warto obejrzeć!