Wyścig

Rush
2013
7,8 161 tys. ocen
7,8 10 1 161287
7,4 53 krytyków
Wyścig
powrót do forum filmu Wyścig

film jeszcze nie wszyedł do kin a już ma 1000 ocen i to srednia 8,4
i mnóstwo postów o "przedpremierowym zajebistym pokazie"
czyzby film był tak sąłby ze az tyle płatnych rączek trzeba wynając by sztucznie zachwalać film?

konstanty_2

Przecież film miał premierę wczoraj, więc o co chodzi?

ocenił(a) film na 8
konstanty_2

Trzeba oddać jednak sprawiedliwość Howardowi. Film jest bardzo dobry, nawet gdybym nie był fanem F1 to twierdziłbym to samo. Najlepszy film o wyścigach w historii, tak pokrótce można można o nim powiedzieć. Zapewne filmem roku nie będzie bo konkurencja jest jednak duża. Dodam tylko, że usłyszenie w kinie silników V12 to coś cudownego, jedno z najlepszych doznań w życiu...

SilverX

Nie widzę u Ciebie oceny filmu "Senna". Skoro ten jest najlepszy, to "Sennie" ile byś dał? 7? 6?

ocenił(a) film na 8
davyjohn

Dałem Sennie 9 ale to w kategorii film dokumentalny. Rush oceniam jako stricte wyścigowy, trochę inna para kaloszy. Dla mnie filmy dokumentalne to całkiem inna kategoria, raczej należy je traktować jako odrębne dzieło.

konstanty_2

Premiera na świecie 2 września, dziękuje za uwage.

ocenił(a) film na 9
konstanty_2

A myślisz ze ludzie z Filmwebu żyja tylko w Polsce? Ja go widziałem dobry miesiąc temu. Do tego na ekrany Polskich kin już też weszedł, i tak film jest tak dobry.

ocenił(a) film na 7
konstanty_2

chyba jednak jest dobry, bo na rotten tomatoes ma 88 %

konstanty_2

Hehe, nie ma to jak spiskowa teoria dziejów. Film miał już polską premierę, wcześniej były pokazy przedpremierowe, a na świecie jest od dwóch miesięcy - poczytaj sobie zagraniczne recenzje, wszyscy pieją z zachwytu nad tym filmem.
Bo i jest nad czym - rewelacyjne kino!