Średnia ocen na Filmweb'ie dla tego filmu jest moim zdaniem zbyt niska. Jak dla mnie jest to wcale niezła komedia. Mocno wybija się z tłumu polskiego g*wna. A jak ktoś jest w temacie to tym bardziej :)
Zanim ten film obejrzałem nie miałem żadnych złudzeń, że film nie dorówna komediom lat 90. Dlatego dziwię, się, że większość osób po obejrzeniu tego filmu są zawiedzeni. Komedia nie zachwyca ani fabułą, ani zbyt wyrafinowanymi tekstami. Niestety w Polsce ostatnimi czasy robi się filmy wg. zagranicznych pomysłów lub się wraca do dawnych czasów (wymienię choćby Aleksa, kac wawa, itp.) Zresztą cały świat powoli stoi na skraju bankructwa kulturowego. Co raz mniej dobrych aktorów, reżyserów a za tym idą co raz gorsze filmy. Do piwa ten film można sobie zobaczyć ale tylko raz.
Bo to jest tak, jak komuś sie podoba to da 6,7 no bo nie jest to arcydzieło, ale jak komuś sie nie podoba to nie daje 3,4 tylko od razu wali z jedynki i tak to jest z tą średnią.
śrenia za niska???? Co za absurd. Ja współczuję wszystkim, którzy poszli na to do kina! Jak można kasę wydać na coś takiego. Masakra...Teksty kicha, gra aktorska (no cóż, nie można było się tu popisać), ogólna fabuła kicha, jedynie ścieżka dźwiękowa ujdzie... Masakra, nigdy więcej na tego typu film