3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Dałem 2/10 sam nie wiem czy nie za dużo.

ocenił(a) film na 3
Transporter90

na ocenę Twojego gustu filmowego to w sam raz!

ocenił(a) film na 2
nillvo

Patrząc jak ty oceniasz filmy to pewnie dałeś z 9/10 "Haker" 8/10 "Dupa z marmuru" 10/10 nic dodać nic ująć

ocenił(a) film na 3
Transporter90

nie oglądałem wyjazdu integracyjnego, nie w moim guście. Przynajmniej mam takowy gust, a Dupa z marmuru to za tytuł :) Więcej dystansu kolego

ocenił(a) film na 2
nillvo

słuchaj jak by wszyscy dawali ocenę za tytuł a nie film to rankingu Światowym na 1 miejscu mógłby być "Terminator" bo fajnie brzmi. po drugie skoro nie oglądałeś "Wyjazdu integracyjnego" to po co komentujesz moją ocenę?

ocenił(a) film na 3
Transporter90

bo wiem że jesteś zwykłym hejterem polskiego kina.

ocenił(a) film na 2
nillvo

to ze skomentowałem film negatywnie nie czyni zemnie hejtera lamusie film badziewie to i badziewna ocena..ale z tego co zaobserwowałem patrząc na ocenę twoich filmów nie dziwi mnie fakt ze nie podoba ci się moja ocena

ocenił(a) film na 4
Transporter90

Fakt film jest marny ale jakbyś był na takim wyjeździe to inaczej byś ocenił dlatego dałem 4.

Transporter90

Również dałem "2". Za cycki. ;]

Rekultywator

cycki glinki?

ocenił(a) film na 1
damianho15

To była pewnie statystka. Niemożliwe żeby ktoś się tak zeszmacił wyskakując na golasa w tym filmie.

ocenił(a) film na 1
pejperman

Ale jak w "Idealnym facecie dla mojej dziewczyny" albo w "Kac Wawie" wyskakiwał cyc za cycem, to już nie komentowałeś w ten sposób!

ocenił(a) film na 1
tjkev

W "Idealnym facecie dla mojej dziewczyny" cycków nie pokazał nikt znany. A o "Kac Wawie" chce zapomnieć.

ocenił(a) film na 1
pejperman

Ja to i tak mało pamiętam. :D

ocenił(a) film na 1
Transporter90

ja daję 1, nie będę zawyżać :D choć myślałam, czy nie dać 2. dzis zostałam zmuszona do obejrzenia tego filmu w autokarze... właściwie 'film' to za duże słowo. : ) nie wiem, czy jestem w stanie wskazać choć jeden plus tego czegoś.