Patrząc jak ty oceniasz filmy to pewnie dałeś z 9/10 "Haker" 8/10 "Dupa z marmuru" 10/10 nic dodać nic ująć
nie oglądałem wyjazdu integracyjnego, nie w moim guście. Przynajmniej mam takowy gust, a Dupa z marmuru to za tytuł :) Więcej dystansu kolego
słuchaj jak by wszyscy dawali ocenę za tytuł a nie film to rankingu Światowym na 1 miejscu mógłby być "Terminator" bo fajnie brzmi. po drugie skoro nie oglądałeś "Wyjazdu integracyjnego" to po co komentujesz moją ocenę?
to ze skomentowałem film negatywnie nie czyni zemnie hejtera lamusie film badziewie to i badziewna ocena..ale z tego co zaobserwowałem patrząc na ocenę twoich filmów nie dziwi mnie fakt ze nie podoba ci się moja ocena
Fakt film jest marny ale jakbyś był na takim wyjeździe to inaczej byś ocenił dlatego dałem 4.
To była pewnie statystka. Niemożliwe żeby ktoś się tak zeszmacił wyskakując na golasa w tym filmie.
Ale jak w "Idealnym facecie dla mojej dziewczyny" albo w "Kac Wawie" wyskakiwał cyc za cycem, to już nie komentowałeś w ten sposób!
W "Idealnym facecie dla mojej dziewczyny" cycków nie pokazał nikt znany. A o "Kac Wawie" chce zapomnieć.