3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

nie wiele odbiega od realiów wyjazdów integracyjnych, śmieszny i na odmóżdżenie to nie jest kino ambitne, ale jeżeli ktoś chce się zdrowo pośmiać zachęcam :)

niki1981

Jak mogłeś widzieć, jak ten film wychodzi dopiero jutro?:/

schmolke

A ja byłam na tym w kinie już 2 razy. 26 października na pokazie z twórcami filmu w Kinotece oraz 31 na emisji przedpremierowej w Atlanticu :) To są pokazy specjalne, na zaproszenia. Także można obejrzeć film w kinie przed jego oficjalną premierą :)
A co do samego filmu, to jest gatunek, który zadomowił się w polskim kinie już jakiś czas temu. Same znane nazwiska, fabuła lekka i przyjemna, trochę "amerykańdżańskiego" lansu i bansu, ale generalnie film idealny dla kogoś, kto chce pośmiać się do łez i odprężyć po ciężkim dniu w pracy :) Ja się wybawiłam niesamowicie :) Zaciekawił mnie też wątek przwodni, a mianowicie sprawa wyjazdu integracyjnego w firmie. Przede mną mój pierwszy taki wyjazd, więc byłam ciekawa jak będzie to przedstawione :)
Film polecam wszystkim, którzy lubią się pośmiać :)

ocenił(a) film na 10
niki1981

Własnie jutro wychodzi bardzo smieszne , mam juz bilet i wybiore sie i wtedy ci powiem jak było :D

ocenił(a) film na 1
niki1981

Film widziałem już 2 dni temu na pokazie technicznym. Co mogę napisać, dno i totalny debi***m. Jakbym miał wydać pieniądze na bilet do kina to po projekcji byłbym naprawdę wkurzony, że wtopiłem te 20 pare złotych... Film jest nieśmieszny, ponadto ZNOWU KOT, KAROLAK, GLINKA, FRYCZ zabrakło tylko Szyca. Jeszcze do niedawna byłem przekonany, że nic gorszego niż "Ciacho" nie da się nakręcić ale się myliłem. Wielka szkoda, że nasza kinematografia w ostatnim czasie to wielka KUPA :-/

ocenił(a) film na 3
szymeg50

Oglądałam wczoraj. Wszystko prawda!:]

szymeg50

Wiesz, jeśli oceniasz film z tego gatunku w kategoriach filmów np. Krazuzego, to wiadomo, że to kupa. Trzeba patrzeć trochę inaczej.

varyatka

Popieram wypowiedź "varyatka". Dodatkowo uważam, że film " nie jest taki zły", było kilka naprawdę dobrych i śmiesznych momentów. W przeciwieństwie do większości, która spodziewała się czegoś "wzniosłego" i się zawiodła ja miałam odwrotnie, bo film zaskoczył mnie pozytywnie. Pierwsza komedia od naprawdę dłuższego czasu, która mi się podobała i nie była z grona tzw. "dowcipu alternatywnego".

varyatka

Poprawka: Krauzego :)