3,4 51 tys. ocen
3,4 10 1 50570
1,7 18 krytyków
Wyjazd integracyjny
powrót do forum filmu Wyjazd integracyjny

Doskonały film , w rewelacyjny sposób pokazany wyjazd integracyjny szczególnie( działy bankowe, korporacje sklepowe, biznesmeni), tak się integrują. Hoc ta sytuacja jest zmyślona ale??????????? zam kilka osób i wcale nie przesadzone jest tam tło i zdarzenia. Wóda, dziwki i załatwiane swoich spraw. Umknęła mi pewna maksyma z tego filmu ona oddaje wszystko , jest ona cytowana przy ognisku, uważny widz wie o co chodzi. Polecam ten film i oceniam obejrzałem go z przyjemnością i na pewno obejrzę jeszcze raz. Oceniam go na 10 dobre polskie kino. Aktorzy też super , za Katarzyną Glinką nie przepadam- ale zagrała swoja role dobrze. No i super muzyka ten tercet na przywitanie Indian z Peru jakiś Eskimos naprawdę śmieszny film. Zaliczam go do swych ulubionych.

ocenił(a) film na 1
sebastiannycz

rozmawiamy o tym samym filmie? Jeśli tak, to boję się zapytać, jakie filmy Ci się nie podobają.

ocenił(a) film na 1
klisza000

a piszesz to po czy przed zazyciem pigułek LSD ?

ocenił(a) film na 1
konradzkamienia

pomimo, że nie ćpam, to wiem, że LSD nie dystrybuuje się w pigułkach.

ocenił(a) film na 1
klisza000

no to tabsów ;) jeden czort ziomuś. juz chyba machnałes kreseczke noskiem

ocenił(a) film na 1
konradzkamienia

a czemu tak sądzisz?

ocenił(a) film na 1
klisza000

instynkt.

ocenił(a) film na 1
konradzkamienia

aaa, no chyba, że tak

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 1
konradzkamienia

teraz się zastanawiam:

- ten film Ci się podobał i pijesz do mnie
- ten film Ci się nie podobał i pomyliłeś mnie z autorem recenzji, którą komentowałem

ocenił(a) film na 1
klisza000

nie, nudy. przez neta mnie nie zauwazasz, nic do cb nie mam. po prostu mnie inteligenta chwila egzustencji. jak mnie wziales za trolla to im sorry. i nie pomylilem cie z nim