że to będzie fajna komedia, prawdopodobnie nie oglądali amerykańskich kaców i nie
dostrzegają żadnej próby plagiatu ze strony Polskiej. Ja już po zwiastunie stwierdzam, że
jakoś dennie to wygląda, a fabuła nie będzie tak logicznie poskładana jak w Kac Vegas,
tylko pewnie zorganizują ostrą polewkę, obudzą się rano z kacem i wkroczą napisy
końcowe.
TO BĘDZIE KOLEJNA ŻAŁOSNA POLSKA KOMEDIA!!!
Niby dlaczego ma to być plagiat Kac Vegas? To ma być film o integracji nie o urwanym filmie. Będą pić i będą mieć kaca, ale ten łańcuch przyczynowo skutkowy przewija się przez dziesiątki jak nie setki filmów i nigdy życiu nie słyszałem żeby ktoś nazwał to plagiatem : )
Jeśli "Wyjazd integracyjny" będzie pokazywał integrację firmową w krzywym zwierciadle to film ma szansę być dobrą komedią. Niestety w takiej konwencji będzie śmieszył głównie ludzi, którzy na takie wyjazdy jeżdżą i tych co pracują. Obawiam się, że dla poszerzenia grona odbiorców o gimnazjalistów i licealistów w filmie będzie królował chamski humor od dupach i pedałach, słowo ku*wa będzie służyło za przecinek, a dla podgrzania atmosfery któraś z pań pokaże cycki.
Niech sobie robią a'la lekka podróbkę Kac Vegas byleby fajnie to nakręcili. Trailer mi się podobał.
Nie chcę martwić, ale polska wersja Kac Vegas - "Kac Wawa" nadchodzi. właśnie trwają zdjęcia do filmu...