przecież film nie był taki zły mi osobiście bardzo się podobał, naprawdę dobra obsada,
śmieszne momenty, fajne kawałki muzyczne. jeśli miałabym się doczepić to może samo
zakończenie pozostawiło niedosyt, ale moja ocena to 7/10
ps :FIGURA najlepsza.
To jest komedia, śmieszne momenty to mogą być w komedio-dramacie.
Może tylko raz mnie coś rozbawiło ...
strata czasu
pisząc że są śmieszne momenty bardziej mi chodziło o to że można tak naprawdę się pośmiać, ale każdy ma swoje zdanie
Uważam tak samo . Jak ja byłam na tym w kinie to cała sala się smiała, a ja razem z nią ;)
No fakt ... zakończenie troszkę zostawiało niedosyt ale to przecież tylko komedia ;).
Zdecydowanie popieram . Jak dla mnie to była świetna komedia, jest z czego się pośmiać,są bardzo fajne teksty a muzyka wpada w ucho. ;)
mi osobiście bardzo się podobał , śmieszne momenty , moja ocena to 7/10.to najlepsze momenty komenta :D rece i nogi opadaja kiedy ogladam takie filmy a pozniej czytam takie komentarze.komedie to krecil bareja a nie tworcy pokroju angermana.
sory Frycz troszke ratuje ten film w pierwszej polowie ale pozniej prezentuje sie juz co raz gorzej
Też dałem 7, a to dlatego, że:
a) byłem na mega integracji w tym samym hotelu kilka miesięcy wcześniej,
b) w kinie byłem w doborowym towarzystwie oraz
c) wypiliśmy sobie trochę ;)
Tak poważnie to ten film zapewne nie zasługuje na taką ocenę, ale mi się po prostu dobrze kojarzy i dlatego wyjątkowo nie oceniałem go obiektywnie.