Chce oryginalnych X menów tych z 2000r ,no i zeby rozwinęli ten wątek Jean, która przecież wróciła
bo zmieniła sie przyszłość.
Napiszcie co byście chcieli zobaczyć ;)
Tylko Ty chcesz.
Dostaniemy teraz Storm, Jean i Cyklopa w młodych wersjach i obsadzonych na nowo. I dobrze.
Nie tylko ty. ;)
Ja lubię zarówno starą jak i nową obsadę.
Ale na razie nie ma szans na film obsadzony w przyszłości, ponieważ jest ona mniej więcej znana, wiemy, że panuje w niej pokój, bo widzimy to w ostatnich scenach DoFP. Teraz będą pojawiać się filmy z nową obsadą w przeszłości w nowej linii czasowej, aby dowiedzieć się jak do tego pokoju po kolei doszło. Akcja będzie rozgrywać się latach 80.
To tak jakby stary Xavier opowiadał Wolverine'owi o przeszłości nowej historii której nasz kochany Rosomak nie zna. ;)
Choć może jeszcze jest szansa, że spotkamy starą obsadę.
nie jesteś sama^^ ale nie sądzę żeby coś jeszcze z tym zrobili :( wydaje mi się że przeszłość zmienili ale tylko po to żeby fanom się dobrze wspominało niestety ale mam nadzieję że ten czarny scenariusz to tylko moje przypuszczenia
Jean akurat była średnią postacią. Stara obsada podobno może być bo ludziom spodobało się to mieszanie czasów. Channing Tatum - proszę nie róbcie tego Gambitowi. Niech obsadzą tym kolesiem z Wolverina pierwszego (origins) - Channing Tatum jest po prostu taki... zwykły. A to raczej nie dobra cecha do grania superbohatera 'n' shit. Quicksilver wróci yay! \o/