6,8 118 tys. ocen
6,8 10 1 117740
5,1 42 krytyków
X-Men: Apocalypse
powrót do forum filmu X-Men: Apocalypse

Chce oryginalnych X menów tych z 2000r ,no i zeby rozwinęli ten wątek Jean, która przecież wróciła
bo zmieniła sie przyszłość.
Napiszcie co byście chcieli zobaczyć ;)

ocenił(a) film na 8
Martusia333

Tylko Ty chcesz.

Dostaniemy teraz Storm, Jean i Cyklopa w młodych wersjach i obsadzonych na nowo. I dobrze.

Martusia333

Nie tylko ty. ;)
Ja lubię zarówno starą jak i nową obsadę.
Ale na razie nie ma szans na film obsadzony w przyszłości, ponieważ jest ona mniej więcej znana, wiemy, że panuje w niej pokój, bo widzimy to w ostatnich scenach DoFP. Teraz będą pojawiać się filmy z nową obsadą w przeszłości w nowej linii czasowej, aby dowiedzieć się jak do tego pokoju po kolei doszło. Akcja będzie rozgrywać się latach 80.
To tak jakby stary Xavier opowiadał Wolverine'owi o przeszłości nowej historii której nasz kochany Rosomak nie zna. ;)
Choć może jeszcze jest szansa, że spotkamy starą obsadę.

Martusia333

Nie tylko ty :)

Martusia333

nie jesteś sama^^ ale nie sądzę żeby coś jeszcze z tym zrobili :( wydaje mi się że przeszłość zmienili ale tylko po to żeby fanom się dobrze wspominało niestety ale mam nadzieję że ten czarny scenariusz to tylko moje przypuszczenia

ocenił(a) film na 7
Martusia333

Jean akurat była średnią postacią. Stara obsada podobno może być bo ludziom spodobało się to mieszanie czasów. Channing Tatum - proszę nie róbcie tego Gambitowi. Niech obsadzą tym kolesiem z Wolverina pierwszego (origins) - Channing Tatum jest po prostu taki... zwykły. A to raczej nie dobra cecha do grania superbohatera 'n' shit. Quicksilver wróci yay! \o/

Tusilos_2

przynajmniej Quicksiver <3 yupi

Martusia333

Nowa obsada jest moim zdaniem lesza. Chociaż starszą też lubiłem.