1. Czy po Apocalypse X-MEN dołączy do MCU? 2. Kto Waszym zdaniem zostanie nowym Wolvie'm? Moim zdaniem powinien nim zostać Tom Hardy.
Nie wydaje mi się żeby dołączyli ... obie serie musiałby zostać robione od początku,a Tom jak dla mnie może być w tej roli.
Marvel podobno ma plany do 2028 roku z tą seria a x-menom wrogów też nie brakuje wiec raczej prędko rebootu nie będzie.
mi sie tez nie wydaje by dolaczyli x menow do mcu bo oni sa foxa wiec nie moga byc w tym uniwersum bo sa innej filmy a do roli wolverinea mogly go grac tom hardy tylko co musieli by znowu opowiedziec jego historie jak sie nim stal co nie marciniemrozowski?
Nie bronię,ale zwracam uwagę, że nie należy nikogo pochopnie krytykować. Znam tego użytkownika, zwykle wypowiada się składnie i poprawnie gramatycznie, może ten komentarz pisał na telefonie, w pośpiechu?
Widziałem wcześniejsze posty tego gościa, pisze jakby skończył podstawówkę a ma 18 lat
Mam nadzieję, że nie dołączą do MCU. Widać, że ich filmy należą do świata Disney, są infantylne i mocno kręcone pod ściąganie dzieciaków do kin. GOTG było typowym niedzielnym kinem familijnym, nie chciałbym X-Men w takim wydaniu, podoba mi się klimat jaki stworzył Singer.