nie sadze zeby wątek "vagina dentata" był az taki głupi, uwazam, ze jest oryginalny. Czy lepsze watki to np. "bekający" duch dziewczynki, którą utopiono w studni? 20 typów wystrzeliwujących do siebie ok 10 tys szt amunicji z odległosci kilku metrów przy czym nikt nie zostaje nawet ranny? Ufoludki wyłaniające sie spod ziemii i motyw końca swiata? czy też odcinanie kończyn drewnianym nożykiem do masła? To wszystko jest "przejedzone". "Teeth" moim zdaniem nie jest totalna porażką jak oceniają ten film uzytkownicy. W swoim gatunku plasuje sie mniej więcej pomiędzy 5 a 6,5/10. Gra aktorska? Widzaiłem gorszych amatorów. Film śmieszny i oryginalny. ode mnie 6/10.
PS. Ale czy "vagina dentata" to mit?? Hmmm... Słyszałem kiedyś....
ale dokończ dokończ bo mnie zaintrygowałaś;P
a co do samego filmu to się z tobą zgadzam! dużo kasiory cięrzko pracujących podatników idzie na naoguł fatalne produkcje a ten film nie jest może zachwycający ale brawa za poruszenie tematu na srebrnym ekranie=]
co do powodu panującego oburzenie na filmwebie to sądze iż leży ono w spodniach przeciwnej płci...;P
Słyszałem, NAWET widziałem skutki takiego "spotkania" z VD! Kilku moich znajomych mialo zabandazowane palce, badz nawet cale dłonie. Zas dziwi mnie to dlaczego nie przyznaja sie ze ugryzło ich to co przeciez gryzc nie powinno, tylko wykrecanie sie tym ze "złamany", "zwichniety", "bo sie przewrocilem", "ktos mnie kopnal".... Czy to meska duma, honor czy moze... strach?
w sumie to ja też miałam styczność z skutkami po heroicznej walce z VD ... a ta męska natura skłaniające ich do okłamywania siebie i resztę świata w sprawie jak zauważyłaś oczywistej jest już lekko nużąca;P a poza tym wszyscy wiemy że paluszków się nie wpycha tam gdzie nie jest ich miejsce a to jest chyba właściwa kara nie uważasz =]