Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109356
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

Dobrze ze są takie filmy , dziewczyna ogląda , a my możemy spokojnie pograc sobie w Pro evolution soccer ;)

ocenił(a) film na 5
smyk3ns

Dobrze powiedziane choć w paru scenach można było luknąć na Diaz szczególnie jak myła samochód :).

ocenił(a) film na 3
JackTheRipper82

Dobrze ze są takie filmy, facet ogląda, a my możemy spokojnie obejrzeć jakiś DOBRY film na drugim uprzednio do tego przygotowanym laptopie .
...

tournesol

jaki "facet" ogląda takie filmy ? ;)

ocenił(a) film na 7
smyk3ns

Jaki facet gra w gry?
Dzieci w nie grają. Prawdziwy mężczyzna rąbie drwa lub łowi ryby;-p
Nie znam żadnego normalnego (uzależnionych nie liczę) faceta który gra w gry - są o wiele ciekawsze rzeczy do robienia w realnym świecie.

"...jaki "facet" ogląda takie filmy ? ;) ..." - prawdziwy lubiący popatrzeć na fajne babki - Cameron fajnie zagrała - duszą i ciałem ;-)

JackTheRipper82

kwestia gustu , dla mnie to akurat jedna z bardziej asexualnych kobieta świata ;)

ocenił(a) film na 3
smyk3ns

Ten film to jakaś pomyłka więc proszę nie uogólniaj, że wszystkie kobiety oglądają i zachwycają się takim 'filmem'. Jaki facet lubi oglądać takie filmy? "można było luknąć na Diaz szczególnie jak myła samochód". Typowe.... <załamuje ręce> ... :)

tournesol

moja żona miała na drugie pomyłka ;) filmik patrząc kontem oka lekki latwy i przyjemny , a takie tez są potrzebne od czasu do czasu ;) przecież niemożna ciągle oglądać Almodovara i Bergmana

ocenił(a) film na 9
smyk3ns

Oglądałeś COKOLWIEK Bergmana? :D

ocenił(a) film na 3
smyk3ns

ho ho jakie uwielbienie do żony- "pomyłka". Ja takiego klimatu filmów kompletnie nie czuje...lekki, łatwy i przyjemny?? To było ciężkostrawne ! Owszem wierz mi można oglądać ciągle filmy wspomnianych przez Ciebie reżyserów :)

ocenił(a) film na 5
tournesol

To że napisałem "można było luknąć......" nie znaczy że ogladałem tan film oglądała go moja kobieta z koleżanka a ja w tym czasie kńczyłem 0,7l wódki może jak bym wypił to przed filmem to bym obejrzał cały.A co takiego w tym złego że luknąłem tylko na scene mycia samochodu wkońcu jestem facetem.

@smyk3ns@
Ogólnie też mi się nie podoba jako kobieta ale w tej scenie "zrobili" ją fajnie,chyba że to była wina wypitego alkoholu i widziałem co innego.

JackTheRipper82

jak to mowią nie ma brzydkich kobiet , tylko czasem wina brak ;)

ocenił(a) film na 9
JackTheRipper82

Jako kobieta przyznaję, ze w tej scenie wyglądała bosko - ale nie było widać jej twarzy ;)

gawronie

to wiele tlumaczy ;D

ocenił(a) film na 3
JackTheRipper82

To ja bym wolała pić wódkę ! xD

ocenił(a) film na 7
tournesol

Typowe to jest to, że "upiększamy się" wzajemnie dla siebie.
Wolała byś przebywać z dobrze wyglądającym, zadbanym facetem (średnio inteligentnym) czy super elokwentnym poetą, romantykiem, który jest gruby, spocony i ma tłuste włosy - ale za to jego dusza jest cudowna;-)

My działamy tak samo - podobają nam się kobiety fizycznie atrakcyjne - gwarantujące zdrowe potomstwo - natury nie oszukasz.

ocenił(a) film na 3
Mariusz_760301

O kur** xDD .. a kto Ci powiedział, że romantyk jest fajny? :P.. i dlaczego od razu zestawiasz dobrze wyglądającego faceta z tym, że musi być średnio inteligentny, a poetę z brudasem? Ajjjj chłopaku, chłopaku moja wypowiedź na tym forum dotyczyła głównie tego, że ten film jest bezwartościowy (dla mnie- bo innych może ciekawić), a nie kwestii tego, żjak Diaz rozpala zmysły polewając się wodą z pianą i rzucając się na maskę samochodu..to tylko jedna scena była.

ocenił(a) film na 7
tournesol

Twoja wypowiedź dotyczyła Twych opadających rąk na widok facetów zachwycających się pięknymi, ponętnymi kobietami. Dlatego zapytałem Ciebie, czy podobają Ci się brzydcy faceci.
Stawiasz swoją płeć na piedestale (Typowe ;-p ) - a tak nie jest.

Film był fajny z jajem i z pieprzem - na luzie. Ktoś kto doszukuje się w nim jakiś prawd moralnych, zapomniał chyba, że to komedia. Choć i ona mówi o tym, że niezależnym kobietom jest łatwiej.
P.S Najlepiej IMHO zagrała flegmatyczna przyjaciółka Diaz - ta postać to prawdziwy majstersztyk aktorski.

ocenił(a) film na 9
Mariusz_760301

Zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%.

ocenił(a) film na 3
gawronie

buziaczki dla Ciebie

ocenił(a) film na 3
Mariusz_760301

Och cóż za szablonowe odpowiedzi. Eee chyba źle zinterpretowałeś czego dotyczyła moja wypowiedź- nie napisałam , że zachwycaniu się pięknymi, ponętnymi kobietami (kwestia gustu dla kogo Diaz jest piękna i ponętna) tylko tego, że jedyną sceną wartą uwagi była dla wyżej wspomnianego forumowicza scena mycia samochodu...nie stawiam swojej płci na piedestale ! A kto jest wg Ciebie brzydkim facetem? ... Ta wypowiedź nijak się ma do tego co napisałam ponieważ coś dla Ciebie może być miłe, lekkie i przyjemne, piękne, gładkie i powabne, a dla mnie wręcz przeciwnie :) Z jajem pieprzem i na luzie - uhmmm... moja opinia jest inna i skoro powstał taki temat to mogę wyrazić swoje zdanie, że ten film jako komedia nie wnosi żadnego humoru....nie neguje Twojej wypowiedzi odnośnie tego filmu bo skoro takie filmy powstają to muszą mieć też swoich odbiorców, którym się podobają :)

tournesol

czy ja wiem , jezeli film wywola u kogoś uśmiech to chyba nie jest taki bezwartościowy do końca ? zastanów się nad tym .. ;)

ocenił(a) film na 3
smyk3ns

Myślę, myślę, myślę i ..... dla mnie jest bezwartościowy, ale to nie znaczy, że komuś mógł się podobać. Ot co :)

ocenił(a) film na 9
smyk3ns

Jak dobrze, że są tacy faceci, którzy włączają dziewczynie takie filmy, robią pyszną kawkę i dają spokojnie pośmiać się z babskiej komedii. :)

ocenił(a) film na 5
gawronie

Jak dobrze że są też takie kobiety że nie karzą nam oglądać takich filmów z nimi :).

ocenił(a) film na 9
JackTheRipper82

Haha, to powinno być wręcz zabronione! ;)

ocenił(a) film na 7
JackTheRipper82

ej, chłopie - masz jakąś fobię. Boisz się oglądać babskie filmy? - od tego cycki Ci nie wyrosną;-p
Widać, jeszcze, nie znalazłeś tej jedynej z którą oglądanie takich filmów to przyjemność.

W filmie ciekawie pokazano jakie wojny podjazdowe potrafią toczyć kobitki - i to z uśmiechem na twarzach. Jest się czego bać gdy Cię kobieta weźmie na cel.

ocenił(a) film na 5
Mariusz_760301

Że ty lubisz takie filmy oglądać to nie znaczy że i ja muszę a o kobiety w moim życiu sie nie martw jest ich pare więc mam z kim takie filmy oglądać ale czasami są ważniejsze rzeczy niż film np.wypicie 0,7l wódki :).

ocenił(a) film na 7
JackTheRipper82

No tak, zapomniałem, że 0,7l/ łeb czyni cię prawdziwym mężczyzną;-)
..."o kobiety w moim życiu sie nie martw jest ich pare ..." - czyli miałem rację, nie znalazłeś jeszcze tej właściwej.

Pozdrawiam i bez urazy - chodziło mi o to, że czasem są filmy tzw. romantyczne, które także "robione" są pod facetów. To zupełnie tak jak z współczesnymi bajkami - i dziecko i dorosły (który z nim idzie do kina) ma frajdę z ich oglądania.

ocenił(a) film na 5
Mariusz_760301

To że mam wiele kobiet w swoim zyciu to coś złego przecież to może byc przyjaciółka z dzieciństwa,chrześnica nawet siostra to też są kobiety mojego życia więc moge z nimi oglądać romantyczne komedie co w tym złego i żeby cię pocieszyc obejrzałem wczoraj ten film i jedyn plus to rola Diaz reszta słabo Timberlake piosenkarz niech się zajmie śpiewaniem a aktorstwo zostawi aktorą,szkoda trochę Jasona Segela ale coż jak dla mnie film słaby.

A i jeszcze jedno a ciebie czyni prawdziwym mężczyzną oglądanie komedii romatycznych z tą jedyną?

ocenił(a) film na 7
JackTheRipper82

Ja cały czas piję do tego, iż to że oglądasz takie filmy z kobietą nie czyni Cię mniej męskim.
A co czyni mnie bardziej męskim to pytanie chyba nie do mnie, tylko do kobiet, które mnie znają.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Mariusz_760301

Ok spoko ale wiesz czasami kobiety chcą same pobyć w swoim towarzystkie obejrzeć film wypic kieeliszek wina i nie potrzebuja wtedy faceta i tak było w przypadku tego filmu moja kobieta chciała go obejrzec w towarzystwie koleżanki więc co miałem się tam pchać na siłe nie poprostu wziąłem butelke i napiłem się z kumplem i nigdzie nie napisałem że oglądanie komedii romantycznych czyni cię mniej męskiem sam takie czasami oglądam :).

Mariusz_760301

0,7 na łeb nie czyni cię mężczyzną , litr jak najbardziej ! ;)

ocenił(a) film na 3
gawronie

<płaczę>

ocenił(a) film na 9
tournesol

To przykre, bo ja jestem w mojej sytuacji totalnie szczęśliwa! :)

ocenił(a) film na 3
gawronie

good for you