Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109356
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

Ja także nie rozumiem po co są te wszystkie negatywne komentarze. Co prawda film nie należy do jednych z najlepszych, ale to lekka i zabawna komedia, dobra na nudne dni :)

ocenił(a) film na 8
ireth_ciryatan

zgadzam się, oglądało się bardzo fajnie i często się śmiałam :) oczywiście jest przewidywalna ale bardzo przyjemna. A postać, którą gra Cameron Diaz jest bardzo ciekawa. chyba w każdym drzemie trochę dobra :)

ireth_ciryatan

Faktycznie nie był to hit ale świetnie sie go oglądało, przyjemna lekka i nawet zabawna komedia ...
8/10

ania_p_85

Dzieci avatara- milczeć. W tym filmie nie fabułą odgrywała najważniejszą rolę...

ireth_ciryatan

Zgadzam się. Mnie film się podobał. Czasami nie mam oscarowych wymagań. Tej produkcji na pewno prędzej "grozi" Złota Malina niż Oscar ;)
Ale fajnie było pośmiać w środowe popołudnie.

ireth_ciryatan

Mam takie samo zdanie :)
Fajnie się było pośmiać w środowy wieczór :P

marzenkaxD_filmweb

Ania to było do hejterów ; ) nie do Cb, jak coś ;)

ocenił(a) film na 3
mixesnuss

Ale powiedzcie mi jedno sami piszecie film nie był dobry , złota malina itd. A dajecie jemu 8, 7 ? Nie czaje takiej logiki. Jeśli film jest taki sobie, można obejrzeć. To jakim cudem dawać mu 8 czy 7 ;/ po takich ocenach sięgnąłem po ten film i to jest fatalne. Zastanówcie się trochę nad ocenami.

ocenił(a) film na 7
pawell190

no, okey, ale akurat wtedy, kiedy oceniałam ten film, miałam w miare dobry humor i uważam, że temu filmowi można dać 7. ;) Film nie należy co prawda do najlepszych, ale ma wszystko, co powinna mieć typowa komedia. Można było się pośmiać. Większość komedii jest podobnych, więc mają prawo się znudzić, ale każda z nich zasługuje na lepsz ocene niż 4, bo nie była taka zła ;s

ocenił(a) film na 5
pawell190

zgadzam się! W dodatku film mnie jakoś specjalnie nie przekonał.. nie był najgorszy, ale jakoś specjalnie porywający też nie.

@ireth_ciryatan "Większość komedii jest podobnych, więc mają prawo się znudzić, ale każda z nich zasługuje na lepsz ocene niż 4" no pewnie, powiedz jeszcze, że właśnie o to chodzi, żeby wszystkie były takie same, bo o to w nich chodzi O.o Osobiście wolałabym, żeby komedie powstawały rzadziej, ale każda miała to 'coś' i naprawdę smieszyły, niż powstawały jedna za drugą, ale każda na jedno kopyto O.o więc to, że ten film jest komedią, która jest podobna do innych komedii, bo to taki gatunek 'w którym większość filmów jest do siebie podobna' nie jest dla mnie żadnym wytłumaczeniem. koniec kropka ;D

ocenił(a) film na 3
mokfa

Miło ze się ze mną zgadzam ponieważ zgadzam się również z Tobą :)