Zła kobieta

Bad Teacher
2011
6,0 109 tys. ocen
6,0 10 1 109356
4,6 19 krytyków
Zła kobieta
powrót do forum filmu Zła kobieta

Fajna fabuła + Cameron Diaz = zaje**sty film :D Na prawdę polecam , dużo śmiesznych momentów ;)

ocenił(a) film na 1
patryk1993

nie zgadzam się z tobą... fakt faktem fabuła fajna ale gra justynki jest dnem ale mniejsza o justyne reżyser spindolił caly film....

ocenił(a) film na 1
cola_1988

A dlaczego reżyser??? Ten film to po prostu dno z powodu scenariusza i tyle. Szit jakich mało cola!!!
Kompletnie brak śmiesznych scen. Ten film dostał kategorię R??? To tylko utwierdza w przekonaniu jakimi fakasami są amerykanie dla których np: Your Highnes był zbyt mocny i dlatego go zjechali. A ten dostaje świetne recenzje...

ocenił(a) film na 8
patryk1993

film jest świetny!-Każdy jęczy ,że słaby,średni itd ok ma prawo ale mi naprawdę się o dziwo podobał.Nigdy za Diaz nie przepadałam ot taka słodka milusia blondynka ,a tu prawdziwe zaskoczenie bo zagrała rewelacyjnie

ocenił(a) film na 5
CelineMarie

Wejdę w rozmowę. Film zobaczyłem ze względu na samą rolę Cameron jaką miała zagrać a więc kobietę bezwzględną, wulgarną i to własnie zagrała rewelacyjnie i nie uważam jej roli za dno. Filmy z Cameron odbieram tak samo jak filmy niemieckie, takie spokojne, senne, bez dynamicznych scen, takie sobie. Zastanawiam się tylko, czy w życiu codziennym sama Cameron jest taka sama jak w tym filmie, bezwzględna, posuwająca się do wszystkiego czy raczej "milusia" blondynka ? Kto to wie ?

ocenił(a) film na 8
Kormino

myślę,że jest zarówno miła jak i potrafi być wredna,jak każdy z nas w zależności od okoliczności p.s.nogi ma BOSKIE!

ocenił(a) film na 8
patryk1993

mi też się o dziwo podabał, Diaz po prostu klasa sama w sobie, szkoda tylko że Timberlake grał bo wg mnie nie powinien się do aktorstwa mieszać. Film sympatyczny, nie nudzi się, polecam :):)

ocenił(a) film na 1
ania5766

własnie timberlake spieprzył film dostrzętnie.... a co do Diaz to nie powinna grać w takich słabych filmach... porządna z niej aktorka a ten film to chłam moim zdaniem..:)