Dobra komedia, na początku od razu po włączeniu myślałam, że będzie beznadziejny a
jednak mile zaskoczył fajnie się oglądało aż żałuję, że to już koniec. ;)
Delfin w avatarze o czymś świadczy, trochę to przesłodzone, na dodatek 3/4 wysoko ocenionych przez ciebie filmów to miłosne historyjki. Pogratulować gustu panno mawerko, z pewnością masz na imię Magda.
Aż się zalogowałam żeby odpowiedzieć czego nie robię za często...
Jak ja byłam w gimnazjum to też raczej oglądałam słodkie komedie romantyczne. Teraz ich nie cierpię choć w moich ocenach są nadal. No i co z tego?
Nawet jeśli bym lubiła to co Ci do tego? Twój awatar wygląda jak męski organ płciowy do góry nogami! no i co z tego?
Delfin w awatarze o czymś świadczy.... delfiny to przecież przewodni motyw tego filmu. Masz coś do delfinów ? Co znaczy Twój awatar hm?
A Twój nick? . Pewnie masz na imię Paweł. Albo brak Ci weny i idziesz po wene? No i co z tego! ****a, co z tego!?
ale tak jest zawsze po prostu - zawsze no , zawsze człowiek chce sobie skomentować normalnie ........, nie wiem ....zeby cos tu fajnie bylo, ale nie! , no nie da sie no po prostu zawsze cos zawsze cos zawsze ***** cos.
zdenerwowałam się..przepraszam bo na co dzień jestem miłą osobą. :)) Nie bierz tego dla siebie. Ten Twój awatar z jajem jest! :* Pozdrawiam
To domyślny awatar a tematem przewodnim filmu na pewno nie są delfiny chyba że oglądaliśmy dwie różne produkcje, pozdrawiam