Trochę dziwny opis, bo Ona nie miała trzech romansów.
miała, miała
hehe ;)
trochę fakt ;)
racja, racja
ale brzmi jakby te romanse miały się odbywać jednocześnie
Miała styczność z nimi ale romansu z wszystkimi nie .
tak jak w życiu- sama nie potrafiła się zdecydować i ocenić co do każdego z nich czuje. Według mnie chociaż film nie jest idealny, to dla wielbicieli filmów kostiumowych z pewnością się spodoba. Wnętrza, muzyka(genialnie dobrana) i piękne krajobrazy robią swoje... =) Polecam!
no dokładnie, u mnie taka wysoka ocena bo mam lekką obsesję na filmach kostiumowych i ogólnie na kulturę 17,18,19 wieku.
Oczywiście, że nie miała. Romans to związek miłosny osób niebędących małżeństwem. Można więc byłoby powiedzieć, że miała jeden romans - ale ponieważ skończył się ślubem, czy nie było to raczej szybko skonsumowane narzeczeństwo? :-) Wysłanie walentynki i wspólny śpiew trudno nazwać romansem... Romans z trzecim panem właściwie nie rozpoczął się na dobre, gdy film się skończył... a ponieważ mowa była o małżeństwie, to o romansie też trudno mówić :-)
Dzieki za spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!
A czy to jest temat, w którym się ich nie należy spodziewać? Po tytule wiadomo, że będzie tu roztrząsana fabuła... Zresztą jak obejrzysz film, zobaczysz, że to żaden spoiler :-)
Roztrzasana jest też przez innych ale nikt nie spoileruje. A zasada jest taka ze się o tym uprzedza i każdy na filmweb o tym wie.
Zdaje się, że korzystamy z różnych części filmwebu :-) Oraz z różnej definicji spoilera. Możesz mi zdradzić, która z informacji podanych przeze mnie negatywnie wpłynęła na Twój odbiór filmu?
W tamtych czasach to już śpiewanie razem mogło być traktowane jako romans :)
:-)
ten tekst mozna nazwac spojlerem . Tutaj zwykle pisze sie "uwaga spojleruje". :) Moze to nie jest jakis druzgocacy tekst gdzie odechciewa sie ogladac film ale mimo wszystko jest jakis tam spojler w nim.
Swoją drogą, skoro ostatnia relacja zaczyna się rozwijać tuż przed końcem filmu, czego innego widz mógłby się spodziewać, niż tego, co dostał? To najbardziej konwencjonalne zakończenie z możliwych... Ale niech będzie, że to spojler :-)
rzeczywiście spoiler, ale opis trafny, spodziewałam się super romansu, a tu 2 nie wiadomo co i 1 niby fajny, a zanim się rozwinął koniec filmu.
zgadzam się
dokładnie, a gdzie indziej sa jeszcze opisy, że to wdowa niby, takie opisy tylko zniechęcają :D film oprócz ładnych widoków mocno średni, sam w sobie ciekawy dramat, jako romans słabo.