Z piekła rodem

From Hell
2001
7,3 66 tys. ocen
7,3 10 1 66218
5,2 16 krytyków
Z piekła rodem
powrót do forum filmu Z piekła rodem

7/10

ocenił(a) film na 7

Zawiodłem sie. I do tego jeszcze ten romans z dziwką

huo_sanchez

Zawiodłeś się i dajesz ocenę 7?

ocenił(a) film na 7
FieryNote

tak bo liczyłem że będzie lepszy więc nie pruj się tak od razu.

huo_sanchez

Może grzeczniej, co? Trochę kultury.

Ocena 7 oznacza ,,dobry" a skoro mówisz, że się zawiodłeś, to myślałam, że dasz niższą ocenę.

ocenił(a) film na 7
FieryNote

Nie jestem paranoikiem jak niektórzy na forach fw co popadają ze skrajności w skrajność i wystawiają tylko noty 1-3 i 9-10

ocenił(a) film na 5
huo_sanchez

ja również jestem z lekka zawiedziony

ocenił(a) film na 8
19szczepan93

i co, że romans z dziwką ??

ocenił(a) film na 7
Lusesita

to że taniocha
(w tym filmie rzecz jasna, bo nie mam nic do romansów sensu stricte i mających sensowne podłoże a nie takie tanie jak w "Z piekła rodem")

ocenił(a) film na 5
Lusesita

otóż nie. Nic nie mam do takich scenariuszy (np. Pretty Woman mi sie bardzo podobało) ale ogólnie film taki sobie:)

ocenił(a) film na 7
huo_sanchez

Rozłożyła mnie na łopatki ta prostota wypowiedzi - "i jeszcze romans z dziwką". :D UWAGA, SPOILERY. Faktycznie, strasznie tanio to wygląda, znał ją może kilka dni, niewykluczone, że sama miała syfilis, ale zakochali się w sobie, nawet się całowali, a później popełnia samobójstwo. Strasznie tanie i pseudodramatyczne.

ocenił(a) film na 7
Lepkam

A jak, prosto i zwięźle! :D
Nie ma co w gównie wykopu drążyć...

ocenił(a) film na 9
huo_sanchez

Mnie się film podobał ...

ocenił(a) film na 7
huo_sanchez

a co z tego, że romans z dziwką ? hehehe, śmiechu warta wypowiedź; ja też dałem 7, a wcale się nie zawiodłem ;p
A tak poważnie film dobry, rola Holmes'a wyśmienita. Polecam. Jednakże, jak dla mnie jest to film na jedno obejrzenie, może kiedyś tam później obejrzę drugi raz.

ocenił(a) film na 9
chemas

Jak np spotkam film w tv no to ok obejrzę ale tak żeby prywatnie po kilka razy oglądać to też zabardzo mnie nie ciągnie

ocenił(a) film na 7
chemas

To może obejrzyj jeszcze ten drugi raz, bo tam żadnego Holmesa nie było. ; D