Chodzi mi o piosenkę Petera Saletta "Heart of mine". Czy ktos z Was ma ją? Jeśli tak to bardzp proszę przesłać na asiula9105@poczta.fm Będe bardzo wdzieczna :)
Jesli ktos by mogl by mi wyslac te pisenke na maila, bylbym bardzo wdzieczny ( gismo42@wp.pl ). A swoja droga "Zakazany owoc" to najlepsza komedia romantyczna jaka widzialem.
siemka misiaktm
ej nie wysłał byś i mi na poczte tą piosenkę był bym bardzo wdzięczny
mój e mail dietrich323@tlen.pl
:)
Misiuu, tak tak chciałabym mieć tą pioseneczkę, a wiesz, szukałam wszędzie i mam tylko taki link na którym jest kawałek refreniku ale taki ciupi. Płakam, błakam i buziam. Proszę ślicznie o przesyłeczkę tej pięknej piosnki na maila: mollie15@o2.pl. Odwdzięczę się ja tylko będę mogła. Naprawdę. ;O* ;O* ;O* ;O* ;O* ;O* ;O* ;O*
oj też bym bardzo prosila ta piosenka strasznie mi sie podobała mój mail: blackcoffee13@wp.pl
oj też bym bardzo prosila ta piosenka strasznie mi sie podobała mój mail: blackcoffee13@wp.pl
Chyba najlepsza komedia romantyczna jaka widzialem!!! Rowniez bym prosil o przeslanie mi na e-maila, proszę...:D ian123@o2.pl
Ja również proszę o przesłanie tej piosenki! Szukałam jej na necie i programach do ściągania plików, których nazw nie pomnę i za nic nie mogłam znaleźć. Błagam, bądźcie ludźmi - wyślijcie - nieuporzadkowana@wp.pl
Z góry dziękuję i padam na kolana w geście dziękczynnym ;D
malami... do ciebie już wcześniej wysyłałam ale nie doszło bo masz czy tam miałas przepełnioną skrzynke
Tym którym wysłałam piosenkę dopiero teraz to bardzo przepraszam za zwłokę i życzę miłego słuchania :)
Ja równiż bardzo poproszę o ten utwór. Tak długo go szukam, że zaczynałem już wątpić, że go znajdę, a tu masz... Z góry dziękuję. marcin_kp@go2.pl