Zaklęte piętro

Circle of Eight
2009
3,7 2,1 tys. ocen
3,7 10 1 2066
4,0 2 krytyków
Zaklęte piętro
powrót do forum filmu Zaklęte piętro

1/10

ocenił(a) film na 1

Bardzo nudny nie zrozumiały film. Strata czasu.

Daniela_Lujan_87

jak ktoś ma mózg ameby to nigdy nie zrozumie takich filmów (bez urazy bo piszę o ogóle ludzi a nie o tobie akurat) ,zajebisty film trzymający w napięciu psychologiczny horror z zaskakującym zakończeniem choć może tak nie do końca bo jak ktoś jest kumaty to napewno domyśli się o co w nim chodzi . pozdro

ocenił(a) film na 1
cedro11

Zacznę od tego, że ameba nie ma mózgu cwaniaku :). Jak Ciebie ten film trzymał w napięciu to na dobrych filmach chyba puszczają ci zwieracze i srasz pod siebie. Domyślenie się o co w nim chodzi absolutnie nie wynagradza widzowi nielogiczności, bezsensowności i bezgranicznej nudy.

ocenił(a) film na 5
jerzunio

Ty chyba czynisz to pisząc takie oburzone komentarze :]
Film w miarę fajny, idzie go zrozumieć, ma swój klimat. Ale drugi raz nie obejrzę, bo męczący mimo wszystko.

cedro11

jako człowiek z gatunku ameby bardzo ciekawi mnie, o czym do cholery był ten film? !!

aktorka2

obejrzyj go

cedro11

obejrzałam, stąd wzięło się moje pytanie. Choć przyznaję, że teraz rozumiem go trochę bardziej...trochę

ocenił(a) film na 6
aktorka2

Ja odpowiem, bo to proste - Jessica jest w piekle (nazwa hotelu "Dante" już jest podpowiedzią) i przeżywa swoją pokutę za nie uratowanie brata. Coś jak w dniu świstaka, aż dokona dobrego wyboru na koniec.

bacza

thx ;)

ocenił(a) film na 3
bacza

Skoro ten facet to niby jej brat , dorosły już, to czemu oni chcieli uprawiać seks i się całowali :D

ocenił(a) film na 7
EnchanteCarniole

Jeśli tak "zrozumiałeś" film (że to jej brat) to nie dziwie się że wystawiłeś ocenę 3, prawdopodobnie odniosłeś te same wrażenia jak autor dyskusji - katastroficznie błędne.

ocenił(a) film na 3
Kozarnikus

Może to Twoje wrażenia są błędne ;)

Jestem kobietą :)

ocenił(a) film na 8
Daniela_Lujan_87

Bardzo fajny i ciekawy film , podobal mi sie i polecam innym , juz na pewno nie bedziecie sie na nim nudzic jak tu co paru pisze bzdury ;]

ameby zostawcie w spokoju ;]

8/10