jak ktoś ma mózg ameby to nigdy nie zrozumie takich filmów (bez urazy bo piszę o ogóle ludzi a nie o tobie akurat) ,zajebisty film trzymający w napięciu psychologiczny horror z zaskakującym zakończeniem choć może tak nie do końca bo jak ktoś jest kumaty to napewno domyśli się o co w nim chodzi . pozdro
Zacznę od tego, że ameba nie ma mózgu cwaniaku :). Jak Ciebie ten film trzymał w napięciu to na dobrych filmach chyba puszczają ci zwieracze i srasz pod siebie. Domyślenie się o co w nim chodzi absolutnie nie wynagradza widzowi nielogiczności, bezsensowności i bezgranicznej nudy.
Ty chyba czynisz to pisząc takie oburzone komentarze :]
Film w miarę fajny, idzie go zrozumieć, ma swój klimat. Ale drugi raz nie obejrzę, bo męczący mimo wszystko.
obejrzałam, stąd wzięło się moje pytanie. Choć przyznaję, że teraz rozumiem go trochę bardziej...trochę
Ja odpowiem, bo to proste - Jessica jest w piekle (nazwa hotelu "Dante" już jest podpowiedzią) i przeżywa swoją pokutę za nie uratowanie brata. Coś jak w dniu świstaka, aż dokona dobrego wyboru na koniec.
Skoro ten facet to niby jej brat , dorosły już, to czemu oni chcieli uprawiać seks i się całowali :D
Jeśli tak "zrozumiałeś" film (że to jej brat) to nie dziwie się że wystawiłeś ocenę 3, prawdopodobnie odniosłeś te same wrażenia jak autor dyskusji - katastroficznie błędne.