6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154547
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

Na pewno się na ten film wybiorę :)
Fabuła wygląda na trochę... dziwną, ale i ciekawą. Może wyjść fajna komedia, tym bardziej, że główną rolę gra Robert :)

ocenił(a) film na 9
Mayila

Ja również na pewno będę w kinie na tym filmie szczególnie ze względu na Roberta ale i fabuła wydaje mi się bardzo ciekawa

ocenił(a) film na 7
Mayila

:) och... yeah :P
Zack jest świetny komediowo...
R. Downey Jr jest wszechświetny :]
mamy uzasadnione nadzieje...

ocenił(a) film na 7
the_alex

Mnie się wydaje, że fabuła oklepana, ale pójdę ze względu na Roberta :P

maggie_magda

Nawet jeśli oklepana to może być i tak śmiesznie :D
Nie wiem czemu, ale Robert jest mistrzem komedii ;D

ocenił(a) film na 7
Mayila

oklepana? może i. ja chętnie zobaczę Roberta w tego typu komedii. tym bardziej, że u boku Michelle Monaghan, znów :]

ocenił(a) film na 7
Mayila

btw jak ktoś nie widział http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTU0NjE3MDUxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI1ODkwMw @@._V1._SX600_SY400_.jpg świetny pies :D

fleuve

Hah, no rzeczywiście pies świetny ;p Moja "koleżanka" ma podobnego xd

Mayila

Hmm.. tak średnio mnie ciekawi zapowiedź. Jakoś nie lubię filmów o tematyce okołoporodowej;) Ale pewnie i tak obejrzę ze względu na RDJ, który nawet w kiepskim filmie jest świetny:)

ocenił(a) film na 8
Mayila

Muszę iść, od czasu Iron Mana, poprzez Sherlocka Robert Downey Junior mnie
zadziwia swoją wszechstronnością w filmach, świetny aktor.

Jolker

a ja pójdę raczej dla kobiet .... Juliette i Michelle:)Będzie bosko.

ocenił(a) film na 7
Mayila

na pewno nie przegapię okazji na obejrzenie tego filmu ;P o czymkolwiek ten film jest, i tak wybiorę się na niego ze względu na RDJ ;)

Sinta

Ja też, ja też! Nie wiem czemu, ale czuję, że może być zabawnie :). Nie no, to była przykrywka, żeby być oryginalną, tak na prawdę oglądam ze względu na Roberta ;d

ocenił(a) film na 8
Mayila

Z pewnością film warto obejrzeć, z prostego powodu. Robert. ^^
I Michelle. Będzie ciekawie, mam nadzieję. ;]

anka248

Robert i Zach razem stworzą na pewno niesamowitą komedię :]

ocenił(a) film na 8
Mayila

W Sieci pojawił się trailer, jakby kto chciał wiedzieć. Film zapowiada się hilarious! :D

Mayila

Blee.. a ja dziś widziałam trailer, i nie dość, że na widok tego obleśnego zarośniętego typka odeszła mi nawet ta minimalna chęć na obejrzenie, to dobił mnie polski tytuł. Wyobraźcie sobie dialog z kasy w kinie: "- Dzień dobry, mam rezerwację. - Na jaki film? - Zanim odejdą wody"... Nie zamierzam się tak wygłupiać;(
No i jeśli to ma być kopia "Kac Vegas", to nawet pięciu Robertów Downeyów mnie nie zachęci do oglądania. Film sam w sobie może nie był zły, ale KOMPLETNIE nie w moich klimatach. Zbyt amerykański i nieśmieszny jak na komedię.. :(