6,6 155 tys. ocen
6,6 10 1 154547
5,7 34 krytyków
Zanim odejdą wody
powrót do forum filmu Zanim odejdą wody

dzisiaj w tv

użytkownik usunięty

co ogladac wyscig smierci czy zanim odejda wody?

użytkownik usunięty

To zależy czy lubisz wyścigi i czy chcesz oglądać z reklamami. Widziałem oba i wybrałbym teraz "Zanim odejdą wody".

ocenił(a) film na 8

No pewnie że zanim odejdą wody super komedia,dziś weekend więc trzeba się wyluzować i pośmiać trochę;)

ocenił(a) film na 6

ja bym wolał wyścig śmierci, więcej akcji

użytkownik usunięty

Na CBS Europa jest Cadillac Recorcds

Ja mam gorszy dylemat.. nie wiem tez cos obejrzec: wyscig smierci; zanim odejda wody; czy moze: wpadka?? Miasto smierci ogladalam....super film i polecam na faktach.

ocenił(a) film na 5
pati1604

mnie "wpadka" nie rozbawiła;/ Ja chybą obejrzę Zanim odejdą wody

ocenił(a) film na 8
pati1604

Wpadka najlepszy film z tych wszystkich największe jaja w nim są;D,i gdybym nie oglądał tego filmu z 3 razy to chętnie bym obejrzał go dziś;)

ocenił(a) film na 10

Zanim odejdą wody ! Świetna komedia też się zabieram do oglądania wieczorem, będzie się z czego pośmiać :D

a może "Pół na pół"? Czy jednak "Zanim odejdą wody" lepsze?

ocenił(a) film na 7

Lepiej TVN. TVP zj3b@ło tłumaczenie Wyścigu. Lepiej go obejrzyj w necie z napisami.

Hehe jeszcze macie na TV4 Transporter ja wszystkie te filmy oglądałam. Życzę miłego wybierania filmów :)

nira_89

Coś nowego. Nigdy niema nic ciekawego w Polskiej TV, a dziś spory wybór ;d

Troy1991

Noo faktycznie zawsze wyboru nie ma a dzisiaj to niezły seans można urządzić :D

ocenił(a) film na 9

ogladnij zanim odejdą wody! a potem ogladnij Egzorcyzmy Emilly Rose ! :D

b4rt3k0pl0

a Miasto Śmierci??K toś wyrazi swoją opinię? Z opisu wydaje się być interesujący

dusiaczek85

Miasto śmierci jest dla osób które lubią filmy z lekkimi zagadkami kryminalistycznymi . Dobry film daje wiele do myślenia Ja osobiście polecam

Aiva1993

Dzięki:)

dusiaczek85

dobry film. A na jedynce Detoks ze Stallone

ocenił(a) film na 9
weeman86

kurde, to parodia. cały tydzień nic nie puszczają, a na weekend 5 filmów do wyboru, i weź tu się zdecyduj. Ja się wkurzylem, że tyle do wyboru i oglądałem gale KSW :D

b4rt3k0pl0

Haha :P