To zależy czy lubisz wyścigi i czy chcesz oglądać z reklamami. Widziałem oba i wybrałbym teraz "Zanim odejdą wody".
No pewnie że zanim odejdą wody super komedia,dziś weekend więc trzeba się wyluzować i pośmiać trochę;)
Ja mam gorszy dylemat.. nie wiem tez cos obejrzec: wyscig smierci; zanim odejda wody; czy moze: wpadka?? Miasto smierci ogladalam....super film i polecam na faktach.
Wpadka najlepszy film z tych wszystkich największe jaja w nim są;D,i gdybym nie oglądał tego filmu z 3 razy to chętnie bym obejrzał go dziś;)
Zanim odejdą wody ! Świetna komedia też się zabieram do oglądania wieczorem, będzie się z czego pośmiać :D
Lepiej TVN. TVP zj3b@ło tłumaczenie Wyścigu. Lepiej go obejrzyj w necie z napisami.
Hehe jeszcze macie na TV4 Transporter ja wszystkie te filmy oglądałam. Życzę miłego wybierania filmów :)
Miasto śmierci jest dla osób które lubią filmy z lekkimi zagadkami kryminalistycznymi . Dobry film daje wiele do myślenia Ja osobiście polecam
kurde, to parodia. cały tydzień nic nie puszczają, a na weekend 5 filmów do wyboru, i weź tu się zdecyduj. Ja się wkurzylem, że tyle do wyboru i oglądałem gale KSW :D