Bardzo Dobry film opowiadający historię człowieka, któy potrafi robić w życiu tylko jedną rzecz.
Dobry, ale nie róbmy z tego arcydzieła, którym na pewno nie jest. Jedyny oskar jaki się mu nalezy do za rolę Mickey'a Rourke'a.
mocne 8/10
zgadzam się w 100% film jest bardzo dobry i jest jednym z lepszych
filmów jakie wypuszczono w tym roku, ale nie jest arcydziełem a Darren
Aronofsky ma na pewno ciekawsze filmy w swoim dorobku (nie mam na myśli
requiem dla snu, który osobiście mnie się nie podobał. I podobnie 8/10.
zgadzam sie. bardzo dobra opowiesc o czlowieku, ktory zbladzil i patrzy na swoje zycie. arcydzielem nie jest, ale zdecydowanie warty polecenia.
a ja myśle że nie nalezy mu sie żaden oscar... bo te całe oscary to o kant wiecie czego sobie można... i ta ocena też... moim zdaniem film bardzo dobry... nie wiem czy arcydzieło czy nie bo c niby arcydziełem jest, ale nie spodziewałem sie po tym filmie tego czym jest. 10/10 ale pewnie sie nie znam.. w końcu nie dałbym mu oscara.
Ode mnie też dostał 8/10 i nie interesuje mnie, jak będzie z Oscarami (chociaż za Mickeya trzymam kciuki). Nie jest to typowy hollywoodzki produkt z ckliwym zakończeniem, tylko kawałek dobrego kina. Swoją drogą o wiele lepszego niż nominowany do 13 statuetek ,,Benjamin Button".
Zakonczenie jest idealne! Totalna niewiadoma... wychodzisz z kina i ciagle myslisz co sie potem moglo dziac