mam nadzieję że wkrótce ten film trafi do polskich kin bo naprawde na to zasługuje.dzięki temu wrestling może sie u nas stac jeszcze bardziej popularny a przyznam ze jestem fanem wrestlingu.kojarzycie może takie legendy jak Hulk Hogan ,Bret "Hitman" Hart,czy Shawn Michaels ?ten film może tylko dopomóc by wiedza o tej dyscyplinie dotarła do Polski.
Wiele osób pisze że to prymitywna rozrywka Amerykanów.
Według mnie to rozrywka jak rozrrywka.
W Polsce coś takiego już jest, wystarczy włączyć walki MMA na Polsacie, większość to oczywiście SPORT, ale pojedynki Najmana z Burnejką i Saletą to raczej to samo co Wrestling tylko nie ustawione.
Wrestling to poprostu widowisko, wymagające od zawodników dużego poświęcenia i umiętności.
Szkoda, że to wszystko takie kiczowate - podział na dobrych i złych, żeby hamerykanie wiedzieli komu kibicować i w ogóle niektóre postacie takie słabe, drewniane że aż mdli od samego patrzenia. Jakby postarali się bardziej na scenariuszem to by mogła wyjść nawet oglądalna rozrywka. Kiedyś oglądałem tego trochę i parę walk jakieś tam wrażenie zrobiło. Nie mniej teraz się tego nie tykam, wolę sport w czystej postaci, w których są prawdziwe emocje, a tu momentami takie sztuczne i przewidywalne to wszystko. Wiadomo wrestling to nie sport, ale filmy fabularne też nie są życiem, nie mniej niektóre są tak prawdziwe, że można w to uwierzyć, a tu kaput. Ostatnio nawinąłem się na coś w deseń parodii wrestlingu - "Osaka funny wrestling" i muszę powiedzieć, że to nawet najgorsze nie było, niezła beka momentami.