Czy tylko ja odniosłem wrażenie, że Hamkało dostała rolę wyłącznie przez urodę? Według mnie ewidentnie odstawała od reszty...
To są płaskie cycki?
http://nudografia.pl/Plik:Aleksandra_Hamkalo_ziarnoprawdy21.jpg
Nie twierdzę,że to najlepsze cycki w świecie filmu,ale ja nie mam zastrzeżeń.
w takim razie daj tu link idealnych cycków według ciebie,oczywiście ze świata filmu.Znajdź coś na nudografia albo rageroo-celebs
Mi chodzi raczej o zdjęcie,gdy kobieta stoi bo wtedy można najlepiej zobaczyć jak biust się prezentuje.
hmmm..,gdy sie lezy piersi zawsze gorzej wygladaja,wiec jak wyglądają tak jak jej na lezaco ,to mozna sobie tylko wyobrazic co jest na stojaco
http://www.boobpedia.com/butler/images/9/98/Sophie_Marceau_Sa%C3%AFkusa.jpg
No ,może nie sa jakieś bardzo male,ale sa brzydkie,poza tym male sutki .Nie znoszę małych sutków.
A zdjecia nie pokażę ,bo to zdjęcia mojej kobiety,które mi przysłała, wiec są tajne ;)
W ktorym miejscu sa obwisle? Ty chyba nagiej cipki na oczy nie widziales, a o trzymaniu ich w garsci juz nie wspomne.
No tak, następny znafca ...współżyje z kobietami od jakichś kilkunastu lat ,wiec troche widziałem , ściskałem i dotykałem.Jak na kobietę 24 ,25(kiedy krecono film) młodą to są trochę obwisłe...
A jak poznajesz kobiete to wybierasz sobie ja pod wzgledem biustu//"ciut mniejszy,ciut wiekszy" nie da sie tak ocenic kobiet gdy są w ubraniu
Oczywiscie ze sie nie da, to prawda. Chocby przez staniki, ktore maja tyle krojow i grubosci ze sie nie polapiesz. Mialem takie przypadki,. Co do tych cyckow. Nie sa obwisle, podtrzymuje. Zeby wyjsc ci naprzeciw: one NIE sa sterczace (stojace), tak nie sa, ale wciaz nie sa obwisle.
Gdy napisalem "Mialem takie przypadki", mialem na mysli dziewczyny ktore widzialem nago i czasami bylem zakoczony (czasami pozytywnie ). :)
Ale tu nie chodzi czy ładne czy nie tylko że były. Co to byłby za polski film gdyby chodź na chwile nie było cycków :)
Pasowała jak ulał.
Przytoczę cytat z książki, który wiele mówi o tej bohaterce:
"Myślałam, że ty zobaczysz coś we mnie, a ty ujrzałeś we mnie tipsiarę, wiejską d... do dym..., lachocią... z prowincji. Aź dziw, że mnie nie zabrałeś do MacDonalda. Nie powiedzieli ci, że wsiowce-pokrowce na kuta... najbardziej lubią do Maca? "
W firmie była raczej szarą myszą, pensjonarką, wyglądała na skromną studentkę polonistyki, która od czasu do czasu ożywia się w łóżku, a nie jakąś seksbombą, popularną pięknością, którą każdy chciałby zaliczyć...
Odniosłem dokładnie to samo wrażenie! Rola wk....nej babki która będzie żyła na luzie po rozstaniu z Szackim,a akcent depresji na prochach! PS Między szyją,a brzuchem ładna budowa ciała!!