6,9 76 tys. ocen
6,9 10 1 76421
6,2 35 krytyków
Ziarno prawdy
powrót do forum filmu Ziarno prawdy

Rola Klary

ocenił(a) film na 7

Czy tylko ja odniosłem wrażenie, że Hamkało dostała rolę wyłącznie przez urodę? Według mnie ewidentnie odstawała od reszty...

Dawid_11

ty chyba ładnych cycków w zyciu nie widziałes

ocenił(a) film na 7
snickers2013

coś jest nie tak z jej cyckami?

Znawca kina

od razu nie tak....zwykle,płaskie ,nic specjalnego

ocenił(a) film na 7
snickers2013

To są płaskie cycki?
http://nudografia.pl/Plik:Aleksandra_Hamkalo_ziarnoprawdy21.jpg
Nie twierdzę,że to najlepsze cycki w świecie filmu,ale ja nie mam zastrzeżeń.

Znawca kina

no.. i na dodatek obwisłe

ocenił(a) film na 7
snickers2013

w takim razie daj tu link idealnych cycków według ciebie,oczywiście ze świata filmu.Znajdź coś na nudografia albo rageroo-celebs

Znawca kina

A dlaczego musza byc ze swiata filmu od razu ?A na zywo to sie nie licza?

ocenił(a) film na 7
Justyna_0288

a dasz tu linka z "na żywo"?

Znawca kina

Figa z makiem!

ocenił(a) film na 7
Justyna_0288

Jak powiedziałaś "A" to powinnaś powiedzieć "B" Musisz być konsekwentna.

Znawca kina

Ale ja nie powiedziałam zadnego A :)

Znawca kina

tu masz moje ulubione

http://postimg.org/image/3p339156l/ca3f23de/

ocenił(a) film na 7
Justyna_0288

Mi chodzi raczej o zdjęcie,gdy kobieta stoi bo wtedy można najlepiej zobaczyć jak biust się prezentuje.

Znawca kina

hmmm..,gdy sie lezy piersi zawsze gorzej wygladaja,wiec jak wyglądają tak jak jej na lezaco ,to mozna sobie tylko wyobrazic co jest na stojaco

http://www.boobpedia.com/butler/images/9/98/Sophie_Marceau_Sa%C3%AFkusa.jpg

ocenił(a) film na 7
Justyna_0288

Ulala... To Liv Tyler?

Znawca kina

No ,może nie sa jakieś bardzo male,ale sa brzydkie,poza tym male sutki .Nie znoszę małych sutków.
A zdjecia nie pokażę ,bo to zdjęcia mojej kobiety,które mi przysłała, wiec są tajne ;)

snickers2013

W ktorym miejscu sa obwisle? Ty chyba nagiej cipki na oczy nie widziales, a o trzymaniu ich w garsci juz nie wspomne.

dannyboi

No tak, następny znafca ...współżyje z kobietami od jakichś kilkunastu lat ,wiec troche widziałem , ściskałem i dotykałem.Jak na kobietę 24 ,25(kiedy krecono film) młodą to są trochę obwisłe...

ocenił(a) film na 5
snickers2013

Snickers i chłopcy – zjedzcie sobie snickersa...

ocenił(a) film na 5
GdzieToKino

No właśnie. Na głodnego to same głodne kawałki wychodzą

Znawca kina

Sprawdzilem. Sa OK. Ja preferuje ciut wieksze.

dannyboi

A jak poznajesz kobiete to wybierasz sobie ja pod wzgledem biustu//"ciut mniejszy,ciut wiekszy" nie da sie tak ocenic kobiet gdy są w ubraniu

snickers2013

Oczywiscie ze sie nie da, to prawda. Chocby przez staniki, ktore maja tyle krojow i grubosci ze sie nie polapiesz. Mialem takie przypadki,. Co do tych cyckow. Nie sa obwisle, podtrzymuje. Zeby wyjsc ci naprzeciw: one NIE sa sterczace (stojace), tak nie sa, ale wciaz nie sa obwisle.

snickers2013

Gdy napisalem "Mialem takie przypadki", mialem na mysli dziewczyny ktore widzialem nago i czasami bylem zakoczony (czasami pozytywnie ). :)

ocenił(a) film na 6
snickers2013

Ale tu nie chodzi czy ładne czy nie tylko że były. Co to byłby za polski film gdyby chodź na chwile nie było cycków :)

ocenił(a) film na 7
SwaggyP

Pasowała jak ulał.
Przytoczę cytat z książki, który wiele mówi o tej bohaterce:

"Myślałam, że ty zobaczysz coś we mnie, a ty ujrzałeś we mnie tipsiarę, wiejską d... do dym..., lachocią... z prowincji. Aź dziw, że mnie nie zabrałeś do MacDonalda. Nie powiedzieli ci, że wsiowce-pokrowce na kuta... najbardziej lubią do Maca? "

ocenił(a) film na 5
AutorAutor

W firmie była raczej szarą myszą, pensjonarką, wyglądała na skromną studentkę polonistyki, która od czasu do czasu ożywia się w łóżku, a nie jakąś seksbombą, popularną pięknością, którą każdy chciałby zaliczyć...

SwaggyP

A to ona jest jakiejs nadzwyczanej urody?! zwykła, przeciętna Polka.

ocenił(a) film na 10
SwaggyP

Odniosłem dokładnie to samo wrażenie! Rola wk....nej babki która będzie żyła na luzie po rozstaniu z Szackim,a akcent depresji na prochach! PS Między szyją,a brzuchem ładna budowa ciała!!

SwaggyP

Cała ekranizacja mocno odstaje od książki.