PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105521}

Ziemia żywych trupów

Land of the Dead
2005
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16133
5,3 13 krytyków
Ziemia żywych trupów
powrót do forum filmu Ziemia żywych trupów

bardzo spodobała mi się najnowsza część tego filmu bo miałem okazję już go widzieć :) naprawde jest owiele lepsza od Świtu Żywych Trupów i akcja też toczy się szybciej a nie jak flaki z olejem :P jest poprostu NAJLEPSZY :)

Pietro_6

Bz obrazy, ale to jest OGROMNA głupota oglądać "taki!" film na malutkim monitorze. Rozumiem gdyby to była wersja DVDRip, to może ale ten marny CAM? Ściągnąłem go grubo 3 tygodnie temu, włączyłem "pierwszą" akcje i momentalnie wyłączyłem. To jest chore oglądać w takiej jakości film, z słabym dżwiękiem a w dodatku gdy obraz jest brzydki,rozmazany i nic nie widać. Chwalić się nie ma czym - takie marne CAM'y się omija żeby nie psuć filmu.
Chociaż z Twojej wypowiedzi z jednego się ciesze ... jeżeli "TO" (bo tego CAM'a się filmem nie da nazwać) Ci się spodobało w takiej jakości, ja będe wniebowzięty tym filmem.

Junkers

mnie też cieszy, że film komuś się podoba, nie znam gustu ale to zawsze jakaś gwiazdka nadzieji, chociaż czy Gorge mógłby to zepsuć?
Ciekawi mnie tylko jakie są szanse na ciąg dalszy,bo jeśli tu ziemia już opanowana, to co potem, zobaczymy, właściwie można robić relację z opanowywania każdego miasteczka, każdego domu, podwórka;) Uwielbiam zombiaki, a ten film jest jedynym od dłuższego czasu na wejście którego do kin naprawdę czekam. Szkoda, że akurat jak będzie wchodził to jadę w góry, normalnie aż się odechciewa:)