Ziemskie namiętności

Earthly Possessions
1999
7,4 848  ocen
7,4 10 1 848
6,0 2 krytyków
Ziemskie namiętności
powrót do forum filmu Ziemskie namiętności

KOCHAM TEN FILM! Jest zabawny, wzruszający i bardzo ciekawy :) A ten Stephen Dorff jest po prostu boski! Jest taki przystojny :) Mnie się bardzo podoba :D I razem z Susan stworzyli świetną parę... Tylko nie zgadzam się, że jest to tylko dramat obyczajowy :/ Tak jest napisane w telegazecie i w gazecie telewizyjnej, a przecież, jak dla mnie jest to już bardziej komedio-dramat, czy coś :P No nie wiem... Tutaj przynajmniej napisali porządnie :] Dramat, komedia obyczajowa :) I ja się z tym zgadzam :P No, ale tak ogólniej to... SUPER FILM! :) Pozdrawiam fanów Stephena :D :*

ocenił(a) film na 7
meell

hej:)

jak najbardziej popieram:) jedna z piękniejszych historii. I do tego świetny duet Sarandon- Dorff.

pozdr:*

Tarantinka19

Zgadzam sie z wami dziewczyny!
Bardzo mi sie ten film podobal.. Ale koniec byl taki dziwny, bo myslalam, ze Jack zostawi Mindy i bedzie z Charlotte. Tylko co oni by razem robili? Wiec chyba lepiej, ze byl taki koniec jaki byl;)

Gryzio

Po prostu Charlotte wiedziała,że taki związek nie ma żadnej przyszłości. Ale co sobie poużywała to jej;-)

użytkownik usunięty
meell

Wlasnie, film bardzo fajny i ladny! Nie dziwie sie, ze ma tak wysokie notowania =) Bardzo mi sie podobal.