Zmierzch

Twilight
2008
5,6 339 tys. ocen
5,6 10 1 338721
3,7 43 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

ooo ŻAL

ocenił(a) film na 1

film dla amerykańskich nastolatek.

użytkownik usunięty
Sindorei

Jak ja jestem to jakoś nigdy nic się nie dzieje...

Widzę ze się tutaj impreza kręci, bo się tutaj zadymiary nazłaziły. ej, możemy gadać, tylko odpowiadajcie szybciej niż po 4 dopiero ku...a godzinach koleżanki-szklanki łoki?

MilesQuaritch

Ej kurde, ja jestem albo po 23, albo koło 11 przed południem, wcześniej nie mam czasu albo zwyczajnie śpię ;]
Asiek pojawia się na chwilkę, Dark też już dawno tu widziałam, panowie zapracowani nad scenariuszami, co się dzieje się? ;p

ocenił(a) film na 7
keshia21

o to moze skoro jestes zawsze po 23 to se pogadamy bo ja z reguly tez dopiero tak wkraczam na fw

ocenił(a) film na 7
keshia21

i mam do Ciebie pytanie. jak rozslawic swoj blog? poniewaz podejrezwam ze nikt mi nie wierzy ze jestem taki fajny jak pisze a swojego scenariusza tu nie napisze to... Wpadlem na alternatywe. na blogu napisze takie opowiadanie z widoku jednego z bohaterow the hurt locker (takie ksiazkowe fps :) hehe).

devillived

heh jak obiecałam, tak jestem ;]
Żeby "rozsławić" bloga musisz znaleźć inne blogi o podobnej tematyce i spamować ;]
Poszukaj blogi z kategorii opowiadania i najlepiej własnie o podobnej tematyce i wrzucić linka. Możesz tez podać adres swojego bloga tu http://lista-opowiadan.blog.onet.pl/
Nie wiem czy inaczej się da;p

ocenił(a) film na 7
keshia21

o dzieki napewno pomoze a czy niezarejestrowani tez beda mieli do niego dostep? w sensie zeby poczytac

devillived

Tak. Bloga udostępniasz każdemu, nawet jeśli ktoś trafi na niego przypadkowo. Mozesz jedynie zablokować dodawanie komentarzy;]

ocenił(a) film na 7
keshia21

w takim razie niedlugo sie za to wezme i zapraszam do poczytania

devillived

Podrzuć linka, jak już stworzysz to ja chętnie poczytam.

ocenił(a) film na 7
keshia21

bylem tez na twoim blogu i nie widzialem tam zadnych Twoich dziel dlaczegoz to?

devillived

na moim blogu? ;>
Masz na myśli ten na FW?

ocenił(a) film na 7
keshia21

tak wlasnie o tym mowie (sorry ze tak dlugo nie odpisywalem ale laska do mnie dzwonila a wiesz jak to z nimi przez tel minimum pol godziny)

devillived

;]
Bo FW to nie miejsce na pisanie opowiadań ;p

Ale nudy nie Ąśku? Może jakieś pierogi porobimy stara ruro?Co Ty na to?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Chcesz mnie wykorzystać????

ocenił(a) film na 7

a juz myslalem ze tylko ja tak mam:P

Życie ;) Ostatnio też tak mam.

Sindorei

Ty to tak zawsze miałeś, Blondzia...

keshia21

dobra xD

ocenił(a) film na 2
kawosz

Tja, jak se wspomnę "Zmierzch", to automatycznie w mym umyśle zaczyna rozbrzmiewać motyw muzyczny typu "Gorzkie żale" XD

WhiteDemon

Co jest kur...a?!;P Cisza jak nic

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Zima chociaż śniegu ni ma. Zawsze jak jestem to ciebie nie ma i na odwrót. Co zrobić. Trzeba się spiknąć z towarzystwem, powiedzmy, ustalić jakąś godzinę... I cała rodzina się zleci, co nie?:P Zrobie pierogi:D

Zrób pierogi, ja przyniosę kawę, żeby nam się spać nie chciało;]
Co tam słychać Asiu?

użytkownik usunięty
keshia21

Aaaa, wkurza mnie wszystko ostatnimi czasy. Ludzie są porąbani, na każdym kroku naciągają, pieprzą, mataczą, kombinują... Wkurza mnie dorosłe życie;] Byłam sobie na inauguracji w poniedziałek i widziałam Grobelnego...:P No i co... No i oglądam sobie Housa codziennie przed pracą, wieczorami chodzę do koleżanki (wiadomo, Asiek złote serce ma, każdemu dobrą radę da). No i jakoś ogólnie się kula...

użytkownik usunięty

No i Miles chce mnie wykorzystać. Chce się dobrać do moich pierożków:o

Nie daj się Asiek, Milesowi się nie daj! Bo Miles to zły chłopiec jest...
Innym się też nie daj wykorzystywać.
Ja na pocieszenie Ci powiem, że od przyjazdu z UK przytyłam 1kg, tak się kończą wieczory przy piwie/winie/whiskey, garstro się kończą...
Ja chcę inaugurację! Ja chcę wrócić na studia! ;(

ocenił(a) film na 7
keshia21

o nie tylko nie jeden kilogram.

devillived

Spadaj! 1kg na 1tydzień to dużo...pomyśl tylko jak mogłabym wyglądać za 3miesiące :P

ocenił(a) film na 7
keshia21

to biegac trzeba droga keshio biegac.

ocenił(a) film na 7
keshia21

ale ze whisky? oddalem 1litr whisky (jack daniels) za pol litra zwyklej wodki przeciez tego nie da sie pic!
a teraz maly rytujacy zarcik prowadzacego ktory wszyscy znaja: jak stracic na wadze ? kupic jedna za 1000 zl sprzedac za 20

devillived

Whiskey jest pyszna;]
A do biegania się nie mogę zmusić jakoś ;p

użytkownik usunięty
devillived

Whiskey to coś tak wspaniałego że słowami się nie da opisać :) Jestem ekspertem :) To zwykłej wódki właśnie nie da się pić, bleee :/

Whiskey ma smak jak końskie kopyta.

MilesQuaritch

A co do wódeczek; Beherovka ze Słowacji, robiona z ziółkami, wchodzi jak miód i kaca po niej nie ma.Dodam że zagrycha i popita to obraza dla tej wódki.

MilesQuaritch

nie jadłam końskich kopyt, ale muszą być smaczne ;p boherovki eż nie piłam, ale jak kiedyś postawisz to spróbuję;]

keshia21

Postawię postawię o ile pełnoletnia jesteś Irmino.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jak końskie kopyta? No jakoś nigdy jeszcze końskich kopyt w tym nie poczułem znaffco ;p

Ja też nie. Sam nie wiem skąd to skojarzenie-jakoś tak samo się nasunęło.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Kopytka są też dobre...

I udka, piersi także.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Udka lubię, piersi nie.

Ja to i to - no może piersi trochę bardziej. Jak są duże ( ale oczywiście prawdziwe a nie jakaś dmuchana chemia).

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jak mogą być nieprawdziwe piersi? Co ten kurczak musiałby jeść?

Tu nie chodzi o to co ten kurczak jadł tylko czy on wogóle jest prawdziwy. Odsyłąm do programu"Foot Inc." na przykład.

A Ty myślałaś że co?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja myślałam, że np. dziobnął cifa czy persila.

dziabnął inie dziobnął głuptasku.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

łihihi, no dobzie, hih, spróbuję... dziAbnął.. hihi, ale śmiesznie, hihi:P

I widzisz? Jak niewiele do szczęścia brakuje.

Ah, znowu dostarczyłem radości...serce rośnie.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ahoj Quatrich kiedy my stu ostatnio ze sobą pisaliśmy hyba szmat czasu temu.