Widzę ze się tutaj impreza kręci, bo się tutaj zadymiary nazłaziły. ej, możemy gadać, tylko odpowiadajcie szybciej niż po 4 dopiero ku...a godzinach koleżanki-szklanki łoki?
Ej kurde, ja jestem albo po 23, albo koło 11 przed południem, wcześniej nie mam czasu albo zwyczajnie śpię ;]
Asiek pojawia się na chwilkę, Dark też już dawno tu widziałam, panowie zapracowani nad scenariuszami, co się dzieje się? ;p
o to moze skoro jestes zawsze po 23 to se pogadamy bo ja z reguly tez dopiero tak wkraczam na fw
i mam do Ciebie pytanie. jak rozslawic swoj blog? poniewaz podejrezwam ze nikt mi nie wierzy ze jestem taki fajny jak pisze a swojego scenariusza tu nie napisze to... Wpadlem na alternatywe. na blogu napisze takie opowiadanie z widoku jednego z bohaterow the hurt locker (takie ksiazkowe fps :) hehe).
heh jak obiecałam, tak jestem ;]
Żeby "rozsławić" bloga musisz znaleźć inne blogi o podobnej tematyce i spamować ;]
Poszukaj blogi z kategorii opowiadania i najlepiej własnie o podobnej tematyce i wrzucić linka. Możesz tez podać adres swojego bloga tu http://lista-opowiadan.blog.onet.pl/
Nie wiem czy inaczej się da;p
o dzieki napewno pomoze a czy niezarejestrowani tez beda mieli do niego dostep? w sensie zeby poczytac
Tak. Bloga udostępniasz każdemu, nawet jeśli ktoś trafi na niego przypadkowo. Mozesz jedynie zablokować dodawanie komentarzy;]
tak wlasnie o tym mowie (sorry ze tak dlugo nie odpisywalem ale laska do mnie dzwonila a wiesz jak to z nimi przez tel minimum pol godziny)
Tja, jak se wspomnę "Zmierzch", to automatycznie w mym umyśle zaczyna rozbrzmiewać motyw muzyczny typu "Gorzkie żale" XD
Zima chociaż śniegu ni ma. Zawsze jak jestem to ciebie nie ma i na odwrót. Co zrobić. Trzeba się spiknąć z towarzystwem, powiedzmy, ustalić jakąś godzinę... I cała rodzina się zleci, co nie?:P Zrobie pierogi:D
Aaaa, wkurza mnie wszystko ostatnimi czasy. Ludzie są porąbani, na każdym kroku naciągają, pieprzą, mataczą, kombinują... Wkurza mnie dorosłe życie;] Byłam sobie na inauguracji w poniedziałek i widziałam Grobelnego...:P No i co... No i oglądam sobie Housa codziennie przed pracą, wieczorami chodzę do koleżanki (wiadomo, Asiek złote serce ma, każdemu dobrą radę da). No i jakoś ogólnie się kula...
Nie daj się Asiek, Milesowi się nie daj! Bo Miles to zły chłopiec jest...
Innym się też nie daj wykorzystywać.
Ja na pocieszenie Ci powiem, że od przyjazdu z UK przytyłam 1kg, tak się kończą wieczory przy piwie/winie/whiskey, garstro się kończą...
Ja chcę inaugurację! Ja chcę wrócić na studia! ;(
ale ze whisky? oddalem 1litr whisky (jack daniels) za pol litra zwyklej wodki przeciez tego nie da sie pic!
a teraz maly rytujacy zarcik prowadzacego ktory wszyscy znaja: jak stracic na wadze ? kupic jedna za 1000 zl sprzedac za 20
Whiskey to coś tak wspaniałego że słowami się nie da opisać :) Jestem ekspertem :) To zwykłej wódki właśnie nie da się pić, bleee :/
A co do wódeczek; Beherovka ze Słowacji, robiona z ziółkami, wchodzi jak miód i kaca po niej nie ma.Dodam że zagrycha i popita to obraza dla tej wódki.
nie jadłam końskich kopyt, ale muszą być smaczne ;p boherovki eż nie piłam, ale jak kiedyś postawisz to spróbuję;]
Jak końskie kopyta? No jakoś nigdy jeszcze końskich kopyt w tym nie poczułem znaffco ;p
Ja to i to - no może piersi trochę bardziej. Jak są duże ( ale oczywiście prawdziwe a nie jakaś dmuchana chemia).
Tu nie chodzi o to co ten kurczak jadł tylko czy on wogóle jest prawdziwy. Odsyłąm do programu"Foot Inc." na przykład.
A Ty myślałaś że co?