Zmierzch

Twilight
2008
5,6 339 tys. ocen
5,6 10 1 338721
3,7 43 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

ooo ŻAL

ocenił(a) film na 1

film dla amerykańskich nastolatek.

użytkownik usunięty

O witam kogo ja tu znalazłem co tam u ciebie słychać?

użytkownik usunięty

Źle:( Wszystko źle. Same problemy. Mam do czynienia ostatnimi czasy z takimi niedojrzałymi i nieodpowiedzialnymi ludźmi, że głowa boli. I za nich muszę oczami świecić. Cierpliwość mi się już skończyła i będę wypierniczać z tej chorej roboty.

użytkownik usunięty

A co takiego się dzieję?U mnie właściwie można rzec 50% dobrze 50%źle jedną sprawę zawaliłem a w drugiej idzie mi dobrze mam nadzieję.

użytkownik usunięty

A wiesz, ogólnie szefostwo olewa sprawę... I już mam k... dość...:/

użytkownik usunięty

To skoro masz taką durne szefostwo opuść tą pracę i znajdź nową."Robię to co chce nie to co muszę nic pod przymusem"- to jest mądre powiedze tak jak w tym utworze:http://www.youtube.com/watch?v=UG3J8B7Vu8w

użytkownik usunięty

Żeby to było takie proste... Bym napisała coś więcej, bo to wyżej to tylko kawałeczek... Ale wole to przemilczeć. Czekam po prostu aż się Pani pojawi...

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=UG3J8B7Vu8w

MilesQuaritch

Za mną już ćwierćwiecze, a Ty się o moje lata martwisz?;p

keshia21

Ooo kobita po przejściach. Napić się więc musi.

MilesQuaritch

Starość nie radość ;]

użytkownik usunięty
keshia21

Nie jesteś taka stara... Ja jestem stara. Ty jeszcze młoda dupa jesteś.

pfff ;p

użytkownik usunięty
keshia21

;p;p

keshia21

A ty co?Klacz?

keshia21

EE Sharon Stone też stara a taką mamusię bym chciał.

Oczywiście nie w celach gastronomicznych.

MilesQuaritch

Miles! Stone jest 2x starsza ode mnie! Co to znaczy" też" ?!
;]
Sorry menopauza...

keshia21

Ah Irmino to się tyczyło tak ogólnie- że kobita i będąc posuniętą w latach może być pożądaną. Czytaj uważniej, głuptasku.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja bym chciała takiego tatusia jak Johny Deep.

ocenił(a) film na 7
keshia21

dobra pierwsz czesc (najbardziej nudna i najkrotsza ale jakos musialem zaczac) opowiadania pewnego chlopaka o swoim zyciu i tym z jakimi problemami musi sie borykac. jednak nie ma to nic wspolnego z the hurt lockers zmienilem zdanie i postanowilem wymyslic cos swiezego tak na szybko. jutro bedzie czesc druga bedzie duzo ciekawsza wiec sie nie zrazajcie odrazu.
http://www.filmweb.pl/user/devillived/blog/527526

ocenił(a) film na 7

jak zrobisz pierozki z kapusta tez sie do nich dobiore ale tylko dlatego bo juz takich nie ma. jedyna hurtownia w ktorej takie byly upadla wiele lat temu i byla to poznanska hurtownia mrozonek (moja mama w niej pracowala). tak a problem polega na tym ze raz nie nawidze grzybow ktore sa pakowane do kapusty w pierozkach dwa nawet gdybym lubial to i tak juz nie ten sam smak.

Ja się do niczyjego PIEROGA nie dobieram.Jak trzeba, to swojego mam.

Z konia spadłaś?

ocenił(a) film na 7

Zdziwiona? ludzie zawsze tacy byli sa i beda a z wiekiem bedziesz poznawala coraz to gorszych.

użytkownik usunięty
devillived

Zdziwiona nie, raczej mega wkur***%$^&$

devillived

Zdziwiona? ludzie zawsze tacy byli sa i beda a z wiekiem bedziesz poznawala coraz to gorszych.

ZIEEEEEEW dziękujemy za porady doktorze dobra Rada co chodzi do sąsiada gdzie obaj narzekacie że z życia nic nie macie, lecz jest jeszcze Internet, gdzie nie będę już ofermą - życie jest do dupy, ludzie do kitu ,bla, bla, bla...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja już się wyżyłam na Cukksie :D I jest fajnie:P

Cukks?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Aaaa taka jedna, śmieszna, głupia. Już ją zmiażdżyłam.:P

znowu kozaczysz? ;p

użytkownik usunięty
keshia21

Bo wyzywała mnie od plastiku. Czaisz? Mnie??? Jak jej inteligĘtnie pojechałam to mnie na czarną listę wrzuciła:P

hehe...wku...ona Asiek...chciałabym Cię zobaczyć w akcji. Ale jak Cię mają tak truć w tej robocie, to szukaj innej, słuchaj rad starszej koleżanki ;]

użytkownik usunięty
keshia21

Ja bym chętnie poszła do innej, ale pierw muszę z moją szefową pogadać. Ta musi się pierw pojawić w pracy. Niestety jak doszło do płacenia to od 2 tygodni ni widu ni słychu.... :/

Jesteś ofiarą mobbingu?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Na szczęście nie. Jestem raczej wykorzystywana. I zabrali moje cążki i kopytko:(

Hmmm wykorzystywana? W jakim sensie?

Czy chcesz o tym porozmawiać?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jaki ty ciekawski jesteś wybacz twoja ciekawość budzi we mnie śmiech.

MilesQuaritch

Asiu mi możesz powiedzieć.

Czy tam do czegoś doszło?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Doszło do tego, że siedzę dwa tygodnie sama bez ogrzewania i nikt mnie nie odwiedza:(

użytkownik usunięty

Zaczynam mówić sama do siebie, a ostatnio rozmawiałam z kotem, bo akurat przechodził. Najzabawniejsze, że mnie rozumiał, bo jak mu powiedziałam "Kotek, nie idź ulicą, bo Ciebie coś przejedzie" to posłuchał i wskoczył na chodnik...

użytkownik usunięty

Pfff nie chce wyjść na chama ale dla mnie to śmieszne śmieszne szkoda ze nie miałaś takich jazd takich jak ja wtedy byś zobaczyła.

użytkownik usunięty

Nawet nie wiesz jakie mam jazdy;) Napisałam przecież, że to jest mały procent tego. Te bardzo brudne rzeczy zachowałam dla siebie:P

Jakie wy możecie mieć jazdy?Za moich czasów młodzież to dopiero miała problemy. wiem bo byłem jednym z nich.A dzisiaj?Wszystko macie, na tacy podane,internet - tylko się uczyć matołki.

Ale nie, wy jakieś Montany oglądacie, a robić nie ma komu!

użytkownik usunięty

Szkoda że ja tak nie potrafię się żalić innym ludziom,cóż dużo we mnie siedzi.

użytkownik usunięty

Jak się żalić? Ja się nie żalę. Ja tylko napomknęłam temat:P Żebyście sobie zwizualizowali czy coś...:P Nie znacie nawet 5% :P

Strach myśleć o dalszych 95!

Ufff a już myślałem że doszło do czegoś straszniejszego.

Bo wiesz takie rzeczy trzeba zgłaszać, dziewczyno!Nie ma co się bać!

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja nic nie chcę zgłaszać. Ja chcę po prostu w piz%$^&

Tzn? Chcesz uprawiać seksik?bez urazy ale tak to zabrzmiało?!

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

miało być przed w piz%$^& "iść"

Nie chcę seksiku. Chyba. Nie wiem. Nie z szefową :o