Co mi się w nowym filmwebie podoba a co nie wyraziłem w innych tematach, teraz za to mam kilka pytań i byłbym po stokroć dźwięczy gdyby ktoś odpowiedzialny za zmiany, na nie odpowiedział - zaznaczę też, że starczą mi nawet odpowiedzi w stylu tak/nie/pracujemy nad tym.

1. Czy wróci zakładka ulubione filmy/osoby/użytkownicy? Co do filmów i osób to u siebie mogę to sprawdzić wchodząc do zakładki filmy/osoby, jednak traci się niepotrzebnie czas na zaznaczanie "tylko ulubione", a już u innych użytkowników tego zrobić nie mogę a przyznam się, że lubiłem czasem sprawdzić sobie jakie filmy/osoby dany użytkownik lubi. Co do samych użytkowników to w ulubionych mam kilku z którymi mogłem nawet nigdy na żadnym forum nie zamienić z 5 słów, a których lubię ot za ciekawe wypowiedzi czy też gust filmowy i szczerze mówiąc sprawdzając jakie filmy ostatnio ocenili znajdowałem więcej ciekawych rzeczy niż dzięki "gustomierzowi". Także czy ta zakładka wróci? Bo jej brak odczułem chyba najbardziej.
2. Czy w zakładce dotyczącej kontrybucji zostaną jakoś rozdzielone te zaakceptowane od tych odrzuconych i oczekujących? Bo obecnie wszystkie są wymieszane przez co jak ktoś ma dość sporo oczekujących to tych pozostałych musi szukać a szukać. Poza tym czy pojawiać się będą przy zaakceptowanych kontrybucjach punkty za nie zdobyte?
3. Czy na stronie "głównej" mojego profilu w pozycji "najwyżej ocenione filmy/oglądane seriale" zawsze będą te same tytułu? Bo jak tak i za każdym razem będą te same bo będzie to nudne i monotonne - lepiej jakby za każdym razem system pokazywał inne tytuły.
4. Czy forum już będzie taki zamknięte czy jednak będą pojawiać choćby ze trzy najnowsze tematy przy każdym?
5. Ostatnie pytanie. Czy wróci spis wszystkich filmów/osób do których dodałem jakieś informacje? Bo było to bardzo fajne a teraz tego nie ma i jak nie wróci to sobie choćby ten aktualny skopiuję.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
VisitorQ

odpowiem szybko na trzy pytania
2. tak - zakładka ta niedługo całkowicie zmieni swoje oblicze
3. tak, jest to w planach
5. wróci, łączy się to z punktem 2.

Xzar

Dzięki za odpowiedź :) i przyznam, że owe zmiany cieszą mnie bardzo. Jakby jeszcze przywrócono ulubione to byłbym w pełni usatysfakcjonowany.

użytkownik usunięty
VisitorQ

Mam pytania dotyczące powiązania filmów oczekiwanych z prezentacją daty ich emisji w TV

Czy ta data najbliższej emisji w TV na stałe zniknęła z zakładki 'chcę obejrzeć' ? Jeśli tak to źle.

Poza tym na kokpicie w 'repertuar kin' można zaznaczyć opcję 'Pokazuj tylko filmy, które chce obejrzeć' (ort tu się wkradł tak na marginesie ;). Taka sama opcja w 'Nie przegap w TV' byłaby co najmniej równie pomocna.