Jestem mile zaskoczony nowym Filmwebem. Nowa odsłona portalu jest naprawdę fajna, dużo opcji powoduje, że teraz będę spędzał tutaj znacznie więcej czasu. Niestety kilka raczy bym poprawił, ale to w końcu beta, więc my, jako testerzy, powinniśmy dodać nieco swoich uwag :) Oto najważniejsze wg. mnie:

Wartość procentowa obejrzanych filmów

No właśnie. Nie potrafię znaleźć rzeczy, którą bardzo lubiłem w starym filmwebie, tzn. procent obejrzanych filmów danego reżysera/aktora itd. Może był to tylko szczegół, ale moim zdaniem powinien on wrócić. No chyba, że jest to ukryte gdzieś wśród nowych opcji strony.

Panel kontrybucji

Podejrzewam, że gdzieś jest ukryty, ale za nic nie mogę go znaleźć, a chciałbym przejrzeć archiwalne kontrybucje itd...

Optymalizacja

Stary filmweb czasami niedomagał, ale wydaje mi się, że nowy portal jest wolniejszy. Nie wiem, czy tylko ja tak to odbieram, czy może rzeczywiście nowy design spowalnia serwis?

Ulubione

Zgłaszane już na forum. Przywróćcie to, a będzie ok.

Skórki

Też było na forum. Biały jest fajny, ale strasznie się przy nim męczy wzrok. Wprowadźcie kilka skórek do wyboru o bardziej stonowanych barwach.

Tyle wstępnych uwag waszego małego testera :) Mam nadzieję, że przysłużę się do stworzenia naprawdę dobrej wersji nowej strony.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Gimli_syn_Gloina

Zgadzam się w 100% z kolega. Nowy Filmweb jest strasznie powolny. Stary potrafił naprawdę wkurzyć, ale ten przechodzi najwyzsze granice. Klikniecie chociażby buttona przy ocenianiu filmu powoduje, ze Filmweb musi to pomielić ze 3-4 sekundy. Nie wiem czy to kwestia serwerów czy może łącza,, ale to naprawde denerwuje, kiedy taka piękna strona działa tak irytujaco powoli. Zanim wersja beta zastąpi starą, polecałbym coś z tą szybkoscia zrobić.

Tak poza tym - na to własnie czekałem latami! Nowy FIlmweb jest rewelacyjny i rewolucyjny. Potrafi zastąpić kilka innych serwisów, jest przejrzysty, ładny, funkcjonalny, gadzeciarski i po prostu zatyka umysł o_O
Jesli udałoby się jeszcze bardziej rowinąć dział seriali - that wourld be perfect.

antman

Swoją droga - edycja komentarzy własnych. Błagam...

Gimli_syn_Gloina

Mały edit ode mnie (no właśnie, edytowanie postów...)

Menu kontrybucji jest pod buttonem Materiały, tak więc ta sprawa już jest odwołana :)