Mi osobiście bardzo przeszkadza kolorystyka.
Uważam, że tło zdecydowanie powinno być ciemniejsze - w odcieniach szarości.
Przez białe tło za bardzo FW upodabnia się do Stopklatki, IMDb i FDb. :(
Nie wiem czemu odeszli od starszych schematów przecież czerwony i czarny to wizytówka FW. Poza tym to nowe logo też ubogie strasznie.
No właśnie, dla mnie filmweb w czerwono-czarnej kolorystyce wyglądał naprawdę świetnie. Był to po prostu wyjątkowy portal w wyjątkowej kolorystyce. Obecnie wyglądem nie różni się niczym od większości portali internetowych. Według mnie, wizualnie stał się teraz taki zwyczajny...
To prawda, teraz to kolejny biały portal. Może dojdzie do fuzji, skoro kolorystyka bliźniacza. Bardzo liczę na skórki, w tym tradycyjną jak od lat kolorystykę.
jesli chodzi o kolorystykę, to nie rozumiem, dlaczego góra strony jest czarna, potem mamy jasny pasek, a potem znowu kolor czarny przez co w ogóle źle widać statystyke ocenionych filmów i wpisy przy edycji bloga, bo jest to również czarnym kolorem i wszystko sie zlewa
Dajcie możliwość - opcję wyboru skórek, przecież każdy ma inny gust i nie musi mu/jej podobać się obecny layout.
Osobiście też nie podoba mi się kolorystyka. Z tego co wiem skórki są rozważane, chociaż mają bardzo niski priorytet, więc na pewno za kilka dni się nie pojawią. Natomiast jak starczy Wam zapału na marudzenie odnośnie kolorystyki, to pewnie za jakiś czas poświęcimy temu zagadnieniu więcej uwagi <WINK>
to prawda jest tu za bardzo szaro mało kolorów jak to jest w "normalnej" wersji ponadto nie mogę wystawiać ocen tylko u mnie tak jest? Mogli by pozostać przy "normalnej" wersji i trochę do niej pododawać nowych rzeczy.