Chciałbym dodać biografię do pewnej osoby, ale tylko gdy skończyłem ją pisać i chciałem zapisać, wyskoczyło mi takie coś: ,,Przekroczony limit elementów dla tego typu kontrybucji. Dopuszczana liczba elementów wynosi 0. Usuń kilka elementów zanim zapiszesz kontrybucję.'' Nawet po usunięciu tego co miałem dalej to wyskakiwało. Myślę, że ma to coś wspólnego z napisanym nieco tekstem a mianowicie:
,,{0} - Elementy, które możesz współtworzyć - Filmweb ''
Co mam zrobić, żeby móc dodawać i co zrobić żeby zamiast tego zero powyżej była jakaś cyfra, jeśli to przez to nie mogę dodawać? Pomocy.
Na chwilę obecną nie można nic dodawać poprawiać przy osobach , po prostu nie działają , kiedy to naprawią ? musisz obserwować to
http://www.filmweb.pl/forum/PORTAL+FILMWEB.PL/Najbli%C5%BCsze+zmiany+itp,1391743
ehh... dziwne, ze oficjalna nowa wersja wchodzi w zycie po fazach beta testow i z takimi fundamentalnymi bledami. Widac, ze ciagle przy znaczku Filmweb jest napisane "Beta", ale taka wersje wypuszcza sie gdy wiadomo, ze podstawowe funkcjonalnosci dzialaja!
Ufff myślałam już że to u mnie tylko nie działa. Próbowałam dodawać nowe strony WWW do aktorów i wyskakiwało mi to samo co Tobie.
mam problem jak w temacie czyli wyskoczyło mi takie coś: ,,Przekroczony limit elementów dla tego typu kontrybucji. Dopuszczana liczba elementów wynosi 0. Usuń kilka elementów zanim zapiszesz kontrybucję.''
o co chodzi ??