Witajcie!
Wbrew panującej tu opinii nie mam nic do nowego filmwebu - lobię zmiany, a najważniejsza
jest dla mnie treść, która pozostaje niezmienna.
Mam tylko pytanie - co z mobilną wersją serwisu dla telefonów komórkowych? W obecnych
czasach każdy większy serwis może się taką wersją pochwalić, fajnie było by mieć dostęp do
filmwebu zawsze i wszędzie. Jest co prawda wap.filmweb.pl ale ostatnio sypie błędami, poza
tym ma jedną wielką wadę - brak możliwości wyszukiwania filmu po tytule!!!
Mam nadzieję że jak tylko skończycie udoskonalać nowy filmweb, pomyślicie o wersji mobilnej.
Pozdrawiam, Przemek

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kochas315

pomyslimy

frnandu

rok czasu minął i jak zwykle skończyło się tylko na myśleniu?

Albo jakaś aplikacja(android, ios, windowsphone7, blackberry w takiej kolejności najlepiej)z możliwością dostępu do konta, żeby można było filmy oceniać., wyszukiwać, itp itd.

reklama też by mogła jakaś być. w końcu trzeba z czegoś się utrzymywać.

Mam nadzieję, że już coś działacie coś w tym względzie,
bo przeglądanie normalnej wersji serwisu na telefonie jest strasznie niewygodne.

Pozdrawiam

Adam

milosnik

no wlasnie - generalnie to troche wstyd, ze nie ma jakiejs aplikacji mobilnej tak popularnego serwisu jak filmweb. Nie musza byc jakies wodotryski - fajnie byloby miec dostep do bazy filmow, mozliwosc oceniania, jakies komentarze.

dewille

Już cudów nie oczekujcie bo nie trudno zauważyć, że im się nie chce tego zrobić. Mogliby chociaż zrobić wersję mobilną serwisu. Jak nie to trzeba będzie się przerzucić na filmastera jak tylko dadzą możliwość zaimportowania ocen z tego serwisu.

pozdrawiam

frnandu

2010, 2011, 2012 mamy 2013 and counting ... będzie coś na androida?

kochas315

Ja też jestem ciekaw, czy powstanie w końcu wersja mobilna :] Już nie wymagałbym takich wodotrysków jak aplikacja na Android, ale wersja mini Filmwebu bez strony startowej, którą trzeba przeładowywać w zupełności mnie na przykład by zadowoliła ;)

ernest_s

dalej nic?