Od kilku dni jarmarczny filmweb nie dziala poprawnie pod najnowsza operą. Nie laduje sie menu oceny filmy (z chce obejrzec/obrzejrzalem). Wiec nie da sie oceniac filmow:/ Nie dzialaja tez rekomendacje. Pod IE wszsytko dziala normalnie.
Mam nadzieje, ze cos z tym zrobicie, zamiast pisac "to wina nowej opery":]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
bikej

Niestety mam to samo, a nawet więcej:
(...)
46. Tutorial oprowadzający po "nowym" kokpicie (który nie wiem po ch*&^% pokazuje się za każdym razem po zalogowaniu) nie chce się zamknąć.
47. Odpowiedź na tego posta muszę pisać w ff ;/
48. (...)

P.S.
Na pewno było to już poruszane, ale straaasznie muuuuli cała stronka... (nie tylko w Operze)

RayBan91

Kurde, probuje wygoglowac problem, ale na razie na nic nie natrafilem. Zadnych add-blokerow nie uzywam; czysta opera (najnowsza).
No i musze przegladac wodotryski na filmweb za pomoca IE....

RayBan91

...pomaga wyłączenie NoAds, ale na głównej nadal nie ładuje rekomendacji; Tak poza tym wszystko wydaje się działać ok.

bikej

I jak, wie ktoś jak rozwiązać problem? Mam "czystą" opere a dalej mi się nie ładują rekomendacje na głównej.

bikej

Niestety u mnie też i może niech wreszcie ktoś to przeczyta i coś z tym zrobi ,bo mam wrażenie że nasze prośby trafiają w kosmos.

bikej

Korzystam z nowej Opery i nie mam żadnych problemów z filmwebem, wszystko działa jak należy. Może problem tkwi w czymś innym?

bikej

Od niedawna korzystam z opery. Również mam problem. Polega on dokładnie na tym, że nie chce mi wczytywać powiadomień. Później widnieje jako nieprzeczytane i jest to problem błahy, ale jednak drażniący (przeczytałeś wszystkie powiadomienia i nadal one widnieją)
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?