A moze i my zrobimy sobie plebistyt na najlepszy naszym zdaniem fil Stevena Spielberga.Wpisujcie ale tylko po jednym filmie wiem ,że to będzie bardzo trudne ale proszę. Ja później podlicze i zobaczymy.
Więc co przyłąnczcie się do zabawy???
pozdro

kinolus

POJEDYNEK NA SZOSIE

kinolus

Terminal ;)

dondziorex

JA BĘDE CO DWA DNI SPRAWDZAŁ WYNIKI I AKTUALIZOWAŁ RANKING NA SWOJEJ STRONCE , TAKŻE ZAPRASZAM DO MNIE ZA DWA DNI MOŻE JUŻ COŚ BEDZIE...
POZDRO

kinolus

Nie jestem fanem tego rezysera,jednakże najbardziej z jego dorobku podobał mi się film o dźwięcznym tytule "Imperium Słońca" z rewelacyjnym Malkovichem.

kinolus

Ja rowniez nie jestem fanem Stevena, ale bardzo mi sie podobalo " Zlap mnie, jesli potrafisz" zatem poswiecam na niego moj glos:D

kinolus

jak wyzej, fanką nie jestem, ale wybrałabym "Kolor puprury" z 85 roku, solidnie zrobiony film, bardzo malowniczy i wymowny, cudowna gra aktorów, pozdrawiam

kinolus

"Bliskie spotkania 3-go stopnia", jeden z najlepszych filmów o obcych jaki widziałem

Yorick

jak narazie każdy głoś jest na inny film więc wszystkie maja te samo pierwsze miejsce,ale poczekamy az sytuacja się zagąści
pozdro

kinolus

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!ja oddaję swój głos na "szeregowiec ryan"?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!
pozdro