A więc ostatnio sobie przypomniałem że kiedyś oglądałem taki horror ale nie skończyłem go oglądać i chciałbym go dokończyć ale nie znam tytułu. Opis filmu (są to szczątkowe informacje z tego co pamiętam): Był to horror o rodzinie. Mama, tata jedno z nich chyba mama lub obydwoje byli naukowcami mieli córkę, a jeszcze wcześniej mieli też syna. Córka zabiła syna jakiś czas wcześniej, nie zrobiła tego chyba specjalnie, a dlatego że się wkurzyła. Okazało się że ma jakieś moce lub jest opętana (nie pamiętam zbytnio) Co ważne mieszkali na jakiejś farmie/ogrodzie gdzieś daleko od dużych miast bo starali się zabrać córkę od ludzi. Ta matka wciąż żywiła urocze do córki o zamordowanie syna więc rodzice postanawiają się pozbyć córki i ojciec zabiera ją do sadu/ogrodu i tam próbował ją zabić ale ona się wkurzyła i próbowała go zabić. Więcej nie wiem bo wyłączyłem film. Jakby to miało pomóc ta matka miała taką dziwną książkę z badaniami albo o demonach, film był utrzymany cały czas w napięciu. Pamiętam też tylko wygląd córki, miała jasne włosy i raz na sobie niebieską sukienkę. W którejś scenie chyba leciała jej czarna maź z oczu