chciałbym abyście zaproponowali mi jakieś warte obejrzenia !!! Ja sam widziałem już : American pie 1,2,3,4; straszny film 1,2,3; ali g:in da house; o dwoch takich co poszli w miasto; wredne dziewczyny; raperzy z malibu; eurotrip; road trip; not another teen movie; wieczny student; soul plane
Witam.
Po przeczytaniu tytułów filmów, które wymieniłaś stwierdzam, że jesteś fanem zupełnie innych komedii niż ja. Ja mimo, że jestem człowiekiem młodym, preferuje dawne komedie, gdyż dzisiejsze moim zdaniem są zbyt prymitywne. Polecam ci film: "Wielka włóczęga" z Louisem de Funesem. Polecam także film Deja Vu z Jerzym Stuhrem w roli głównej.
Pozdrawiam.
Hej! Widzę, że mamy bardzo podobny gust co do komedii! Ale to chyba te młodzieńcze lata (wnioskuję po nicku) :-)))) Ja również widziałem wszystkie te komedie, które wymieniłeś po kilka razy nawet. Kolejne filmy jakie ci polecę w tym temacie to:
"Dziewczyna z sąsiedztwa", "Sztuka rozstania", "Egzamin dojrzałości", "Sex is zero", "Old school: niezaliczona", "How high" oraz kultowe, chociaż mi nie przypadło do gustu, na co przyłożył się w 1/3 okropny niemiecki język :-/ "Mrówki w gaciach" 1 i 2.
zapraszam do siebie, gdzie w ulubionych mam je wszystki dodane (prócz Mrówki...), dzięki czemu łatwiej ci będze dotrzeć do ich Filmwebowych stronek :-))))) A może nawet skusisz sie na mały komentarz postów...
mam jedno pytanko do ciebie: skąd ty masz te filmy??? bo ja nie bardzo skad mam je wziąść..... POZDRO
A skąd masz te, które wymieniłeś? :-)) Ja ściągam z nata, szukam po kolegach, wiem, choć nie praktukuję, że takie filmy są również w wypożyczalniach video/dvd. Na kilka z nich wpadłem poprostu przez przypadek!
poszukaj po necie, a na pewne kiedys znajdziesz ;-)
pozdrawiam i zapraszam do siebie.
Nie wiem czy widziałeś film "Żyć szybko,umierać młodo" (The Rules of attraction).Generalnie jest to dramat,choć wątków komediowych też jest trochę.Poza tym film jest świetny i zrobiony według ciekawego pomysłu.No i jest młodzieżowy.Polecam !
Księżniczka na lodzie
Córka Mojego Szefa
Zakręcony Piątek
Piątek
Frajer
Cała Ona
Wiecej Czadu
Cinderella Story
Ostra Jazda
Wredne Dziewczyny
Odlotowy Duet
Słodkie Zmartwienia