Zakładam ten dział jako pomoc dla tych, którzy szukają muzyki, która leciała w jakimś zwiastunie.

Jeszcze na Filmwebie nie widziałem podobnego tematu, więc mam nadzieję, że się to jakoś rozkręci :).

mobi_m

no to ja skorzystam
jaka to piosenka?
leci na pierwszym zwiastunie do Hooligans
będę wdzięczna za informacje
z góry dzięki

Kate_86

Nie jestem pewien czy to ta, ale chyba tak - Terence Jay - 'One Blood'.

użytkownik usunięty
mobi_m

Jaka piosenka jest w zwiastunie do filmu "O" :
http://www.filmweb.pl/O-Otello,%282001%29,o,filmie,Film,id=30694 [www.filmweb.pl/O-Otello ...]

mobi_m

to nie o ten utwor chodzi ja tez prosze o pomoc w tym temacie jaki wlasnie jest tytul piosenki jaka jest w zwiastunie filmu Hooligans chodzi o pierwsz do sciagniecia bo jest ich kilaka

mobi_m

no to moje pytanie.
jaka to piosenka, która leci w trailerze sin city - szczególnie interesuje m,nie moment kiedy samochód wylatuje z ulicy.

qad

a może wie ktoś, kto wykonuje piosenkę z trailera "Wheatermana" z Nickolasem Cage'em? jest to utwór Iggy Pop'a "Passenger", ale CZYJE JEST TO WYKONANIE?

qad

Do qad'a. Jest to utwó 'cells' w wykonaniu zespołu 'the servant'.

Do 'drapieżnika'. Niestety nie wiem co to za piosenka. Ale mi też się spodobała, więc będę jej szukać. Jakby co, to dam Ci znać.

pozdro

mobi_m

Teraz może pytanie ode mnie :p. Poszukuję dwóch utworów:
1. Pierwszy to utwór, który leci w zwiastunie 'Bad Boys 2' na samym końcu.
2. Drugi leci w zwiastunie 'Wojny światów' (tym najkrótszym - 1min 10sek) tak mniej więcej w środku - przed tym, jak pokazują sceny z kosmitami w domu.

użytkownik usunięty
mobi_m

Mobi dzięki za przypomnienie tematu, trochę poszukalem i znalazłem :)
Piosenka w trailerze do filmu "O" - to Painted On My Heart - The Cult

mobi_m

Dzięki :).

To co? Nikt nie zna tych utworów, które napisałem?
Proszę, niech ktoś wreszcie napisze ich tytuły. bo szukam ich już kilka miesięcy i nie mogę znaleźć!!!!

mobi_m

Ech, nie to nie :).

A wie ktoś może w zwiastunie jakiego filmu leciał utwor Fahrenheit (Immediate music)???

mobi_m

czy ktos wie jaki tytul ma piosenka z tego zwiastunu Hooligans http://www.filmweb.pl/Trailer?trailer.id=10187 [www.filmweb.pl/Trailer? ...] prosze o pomoc