Zakładam ten dział jako pomoc dla tych, którzy szukają muzyki, która leciała w jakimś zwiastunie.
Jeszcze na Filmwebie nie widziałem podobnego tematu, więc mam nadzieję, że się to jakoś rozkręci :).
no to ja skorzystam
jaka to piosenka?
leci na pierwszym zwiastunie do Hooligans
będę wdzięczna za informacje
z góry dzięki
Jaka piosenka jest w zwiastunie do filmu "O" :
http://www.filmweb.pl/O-Otello,%282001%29,o,filmie,Film,id=30694 [www.filmweb.pl/O-Otello ...]
to nie o ten utwor chodzi ja tez prosze o pomoc w tym temacie jaki wlasnie jest tytul piosenki jaka jest w zwiastunie filmu Hooligans chodzi o pierwsz do sciagniecia bo jest ich kilaka
no to moje pytanie.
jaka to piosenka, która leci w trailerze sin city - szczególnie interesuje m,nie moment kiedy samochód wylatuje z ulicy.
a może wie ktoś, kto wykonuje piosenkę z trailera "Wheatermana" z Nickolasem Cage'em? jest to utwór Iggy Pop'a "Passenger", ale CZYJE JEST TO WYKONANIE?
Do qad'a. Jest to utwó 'cells' w wykonaniu zespołu 'the servant'.
Do 'drapieżnika'. Niestety nie wiem co to za piosenka. Ale mi też się spodobała, więc będę jej szukać. Jakby co, to dam Ci znać.
pozdro
Teraz może pytanie ode mnie :p. Poszukuję dwóch utworów:
1. Pierwszy to utwór, który leci w zwiastunie 'Bad Boys 2' na samym końcu.
2. Drugi leci w zwiastunie 'Wojny światów' (tym najkrótszym - 1min 10sek) tak mniej więcej w środku - przed tym, jak pokazują sceny z kosmitami w domu.
Mobi dzięki za przypomnienie tematu, trochę poszukalem i znalazłem :)
Piosenka w trailerze do filmu "O" - to Painted On My Heart - The Cult
Dzięki :).
To co? Nikt nie zna tych utworów, które napisałem?
Proszę, niech ktoś wreszcie napisze ich tytuły. bo szukam ich już kilka miesięcy i nie mogę znaleźć!!!!
Ech, nie to nie :).
A wie ktoś może w zwiastunie jakiego filmu leciał utwor Fahrenheit (Immediate music)???