Podzielcie sie ze mna,jaki film ale raczej z tych nowych zapadł wam w pamieci.Najlepszy jaki ja ostatnio widziałam to Miasto Gniewu,zreszta widnieje na pierwszym miejscu w filmwebie.

tygrysek6

Ja zakochałam się w wielu filmach,ale najbardziej w Moulin Rouge!Ten film to po prostu arcydzieło w arcydziele,nie ma wspanialszego...

tygrysek6

Ja zakochałam się w wielu filmach,ale najbardziej w Moulin Rouge!Ten film to po prostu arcydzieło w arcydziele,nie ma wspanialszego...

tygrysek6

WOJNA ŚWIATÓW - świetne kino, zrobił na mnie duże wrażenie. Gorąco polecam!

tygrysek6

a mi się spodobał film Mr. & Mrs. Smith :)

tygrysek6

Już nie najmłodszy0 (bo 10 letni), ale niezaprzeczalnie najlepszy: "Braveheart" Mela Gibsona - arcydzieło wszechczasów.

tygrysek6

Moze nie zupelnie swiezutkie, ale warte obejrzenia to:
"Million Dollar Baby " z Clintem Eastwoodem i Hilary Swank,
"Bezdroza" ("Sideways") - naprawde rewelka, goraco polecam!!!,
"28 dni pozniej" ("28 Days Later") - nietypowy angielski horror. Interesujacy z nawet z przeslaniem choc nie tak nachalnym jak w kinie hollywoodzkim. Warto! Ten film byl w kinach chyba z rok temu ale ja go widzialem dopiero wczoraj, po przeczytaniu kilku zachecajacych recenzji w necie.
No i cos zupelnie lekkiego to "Mr and Mrs Smith", ale to juz chyba wiadomo o co chodzi. Mi sie podobal bo podszedlem do niego na luzie jak do filmow o Bondzie.

tygrysek6

Nie twierdzę, że to najlepszy film, ale na pewno mój ulubiony "Piraci z Karaibów". Kocham kino Burtona: "Edward Nożycoręki" to chyba jego najlepsza produkcja... Ten film zapadł mi w pamięć do tego stopnia, że pomimo, iż oglądałam go już z rok temu do tej pory znam go na pamięć... Polecam. Kaileena

tygrysek6

Moim zdaniem zdecydowanie film Tonego Scotta ,,Człowiek w Ogniu''!!
Film naprawde rewelacyjny. Jeżeli lubisz takie kino to pozycja obowiązkowa:) Pozdrawiam

tygrysek6

"Doskonały Świat" Clinta Eastwood'a
POWRÓT KRÓLA

tygrysek6

Z nowszych to niezaprzeczalnie EXILS ,a ztych troszke straszych to GLADIATOR

tygrysek6

Polecam francuski obraz "36" z Depardieu i Auteuil'em. Doskonałe kino z wysmienitym aktorstwem na najlepszym EUROPEJSKIM (czytaj: wybitnym) poziomie w czym duża zasługa scenariusza. Polecam:)

tygrysek6

Mi najbardziej podobał się "Mr. & Mrs. Smith". Naprawdę fajny i śmieszny film