Oglądałam w TV jakiś rok temu. Zaczyna się jak grupka małych chłopców idą w nocy z latarkami czegoś szukają. Jeden z nich wpada do dołu dość głębokiego, tam odnajdują zwłoki kobiet wiszących w foliowych opakowaniach. Sprawę prowadzi pani detektyw o kasztanowych włosach. Przy jednej z kobiet odnajdują łańcuszek z serduszkiem, i pokazują go w TV czy jakaś rodzina rozpozna. Zgłasza się na policję młoda dziewczyna o długich rudych włosach, spotyka się z panią detektyw w jakieś kafejce i mówi że to ona miała być ofiarą a łańcuszek ona podarowała zabitej koleżance. Tu rozpoczyna się śledztwo, i tu urywa mi się dalsza część filmu. Pamiętam że morderca swoim ofiarom podkłada pod drzwi prezenty, potem ta osoba ginie. Wiem w 100% że ostatnia scena jest jak pani inspektor walczy w jakimś mieszkaniu z mordercą. Film może być z lat 2005-2009.

ksena999_2

Charakterystycznie się ten film zaczyn, jest noc i z latarkami chyba 4 chłopców chodzi po jakiś polach, krzakach. Pod jednym zapada się ziemia, i on wpada dosyć głęboko. Przypomina to opuszczony korytarz, bunkier itp. Wiszą tam ciała kobiet, tak rozpoczyna się film.

ksena999_2

Film może być nawet 2010-2012

ksena999_2

moze ktorys z tych
http://www.filmweb.pl/film/Teksas+-+Pola+%C5%9Bmierci-2011-567359
http://www.filmweb.pl/film/Miasto+%C5%9Bmierci-2006-204328
http://www.filmweb.pl/film/W+sieci+paj%C4%85ka-2001-3797

Yrek_2

żaden z nich wszystkie mam na dysku, tam nie grał Morgan Freeman. Śledztwo prowadzi kobieta w długich ciemnych włosach, potem dołącza do niej młoda rudowłosa dziewczyna, która pomaga jej w złapaniu mordercy. Film bardziej obecny na 100% 2008-2011. Miałam go z Torentów ale był też w TV. Pamiętam jak wyżej pisałam film się zaczyna jak by dla młodzieży, grupka chłopaków wiek około 7-11 biegną z latarkami umówili się w jakimś miejscu idą czegoś szukać, pod jednym z nich zapada się ziemia, wpada do jakiegoś dołu z ciałami kobiet na jednej z nich na szyi jest złoty wisiorek z sercem. By ja zidentyfikować ów wisiorek pokazują w TV. Rozpoznaje go jej koleżanka. Wspólnie z panią detektyw szukają mordercy, wiem że jest nim sąsiad tej rudej dziewczyny.

użytkownik usunięty
ksena999_2

Mogę Ci powiedzieć na pocieszenie, że go widziałam. Niestety, nie zapamiętałam aktorki grającej gł. rolę.

to moze masz w ocenionych ....? rok produkcji mniej wiecej określony ... moze zdolasz jej pomoc ?:)

użytkownik usunięty
Yrek_2

Gdybym miała go w ocenionych to już bym go podała. Po prostu go widziałam. Pamiętam, bo nie podobał mi się numer z tą niedoszłą ofiarą.

Ja go 4 mieś temu z torrentów miałam ale usunęłam z dysku. Teraz mi na tytule zależy. Film może być nawet z 2013, i dziwnie się zaczyna noc osnuta mgłą biegną mali chłopcy z latarkami, znajdują zwłoki kobiet rano zaczyna się śledztwo. Aktorka ma raczej meksykański typ urody, pamiętam że zakochuje się w niej policjant lub też detektyw który z nią będzie pracował.

użytkownik usunięty
ksena999_2

Pamiętam go dokładnie. Niestety, żadne użyte przeze mnie słowa kluczowe na IMDB nie ujawniają go w wynikach, co generalnie zaczyna mnie powoli wkurzać, bo sama chciałabym móc odszukać coś, co widziałam.

Witaj morderco o to mi chodziło.

użytkownik usunięty
ksena999_2

Aaa, to się nie dziwię, że go nie znalazłam. Na imdb nie ma plakatu do niego. I nie ma żadnych słów kluczowych do niego.

Już zobaczyłam

ksena999_2

Poszukuję filmu (thriller/horror). Akcja filmu działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Były pokazane dwie
grupy osób i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem te osoby się pokłóciły i zaczeli się bić. Jeden facet
spalił się w piecu, drugiemu facetowi zapaliła się kurtka, trzeci facet mocno oberwał w rękę i miał cały rękaw
zakrwawiony i kulał na nogę a czwarty facet gonił dziewczynę, bo chciał ją złapać. Film produkcji USA, film
oglądałem w 2004 roku.

Z góry dziękuję

krecik16_2

http://www.filmweb.pl/Tozsamosc ??

Yrek_2

Inny tutuł filmu.

Yrek_2

moze eksperyment ?

Yrek_2

Inny film.

Yrek_2

Szukam filmu który oglądałem kiedyś na TVP1 (dramat obyczajowy). Była kobieta z mężem po rozwodzie, ten
mąż pracował w policji (ten facet był łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta i mieli
syna. Końcówka była taka, że ten policjant zastrzelił pistoletem tego faceta. Potem pogodzili się i byli razem z
tym synem. Film produkcji USA

Z góry dziękuję.

krecik16_2

Szukam filmu (thriller/horror). Była pokazana spora grupa osób i zaczęli rozmawiać i była
pokazana odcięta dłoń człowieka, potem pokłócili się i zaczęli się bić. Pamiętam że jeden facet
wpadł do pieca i kobieta zamkła go w piecu i spalił się tam, szefowi tej grupy zapaliła się kurtka a
on szybko ją zdjął i uciekł, a kolega tego szefa jakoś mocno oberwał i miał całą rękę
zakrwawioną i kulał na nogę, a trzeci facet gonił kobietę, bo chciał ją złapać. Akcja filmu działa się
w jakimś wielkim pomieszczeniu. Pamiętam, że porozumiewali się przez krótkofalówki. Czy ktoś
wie jaki to film ?

Z góry dziękuje.