Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

czy możecie mi powiedzieć jakie filmy uznajecie za klasykę kina - takie które po prostu trzeba znać (obejrzeć)??? Jak na przykład Casablanca czy Śniadanie u Tiffany'ego. THX

kto poleci jakiś film na poprawienie nastroju i przywrócenie wiary w ludzi.....jest taki wogule?? :/

Chodzi mi o film który widziałem dawno temu.

Jest to chyba thriller z połączeniem dramatu i psychologicznego. Film pochodzi chyba z późnych lat 80, bądź wczesnych lat 90.

Film opowiada o jakimś gościu, który stracił pracę i rozwiódł się z żoną. Na początku filmu stał w korku w swym samochodzie. Było bardzo...

według mnie cikawia byłoby zostać, harrym poterem. Myślę że Rory z kochanych kłopotów też jest niezłą pozycja...

Jaki film, waszym zdaniem, będzie przebojem zbliżającego się okresu zimowego?

chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat. Sama osobiście miałam okazję wybrać się w zeszłym roku na Noc Grozy (Cube, Podziemny krąg, Requiem dla snu, Pi). Co prawda widziałam już wcześniej te filmy, ale co innego zobaczyć to wszystko nocą w kinie :)
Sam pomysł bardzo mi się podoba, za grosze praktycznie, ceną...

czy ktoś ma adresy email do polskich aktorów i aktorek (np. Dorota Kamińska, Ewa Kasprzyk)?????????????

Trochę głupi temat, ale ostatnio na stronie pewnego filmu przeczytałam czyjś komentarz, że rodzice nazwali go imieniem głównego bohatera. Czy wasi rodzice byli tak zafascynowani jakimś filmem, że nadali wam równiez imię głównego bohatera? Czy sami chcielibyście nazwać swoje dzieci na wzór ulubionych bohaterów a może...

więcej

Czy chcielibyście żeby ktoś zrobił film o was samych
o waszym życiu
jaki to byl by film
komercyjny czy raczej autorskie arcydzieło
komedia czy horror

O mnie zdecydowanie film troche komercyjny, pomiędzy science fiction jak u Cronnenberga a wenezuelską telenowelą tyle że 2 minutowy
hehe

Troche humoru i...