Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niech ktoś się nade mną zlituje i mi pomoże. Czy można samemu dodawać filmy do bazy Filmwebu? Jeśli tak, to w jaki sposób?

Małe pytanko macie jakieś ulubione filmy z tych troche starszych? Jak tak to jakie - może ktoś mnie zaskoczy czymś o czym nawet nie słyszałem!

Co sądzicie o filmach rysunkowych dla dorosłych. Mam na myśli np. dokonania Ralpha Bakshiego (Kot Fritz). Wprowadzam ten temat bo irytuje mnie, żę w Polsce film animowany sprowadza się wyłącznie do filmu dla dzieci.
Piszcie jakie znacie tytuły, filmów pełnometrażowych bądź seriali

Czy wiecie może jaki tytuł nosi film o chłopcu, który miał sąsiada byłego esesmana?chłopiec dostał jakąś pacę domową w szkole i zaprzyjaźnił się ze staruszkiem.Zaczął się interesować tym co staruszek mówi i pewnego dnia przyniósł mu mundur esesmański...Stary go ubrał i zaczął salutować Hitlerowi...Potem coś tam było z...

więcej

kto poleci jakiś film na poprawienie nastroju i oprzywrócenie wiary w ludzi.....jest taki wogule?? :/

Czy ktoś słyszał o tym filmie ? A może go oglądał?Nie miał jeszcze premiery w Polsce?O czym jest ? Czy jest fajny? Wiem ,że gra tam Malcolm McDowell

Jakie znacie dzieła literackie "przelane" na firmowy ekran? Jakie są dla Was najlepsze i dlaczego? Piszcie też wszystkie jakie znacie (to mi pomoże w opracowaniu ustnego tematu maturalnego z polskiego :-)) Jakby coś, to zapraszam na mój blog: http://www.filmweb.pl/User?id=78336 [www.filmweb.pl/User?id= ...] . Dzięki i...

więcej

Jak sądzicie, czy film M.Piekorz "Pręgi" jest dobrym polskim kandydatem do Nagrody Amerykańskiej Akademii Filmowej. Czy mamy szansę na rywalizację z innymi państwami, czy z góry jesteśmy przegrani. Piszcie co myślicie!!!

Co polecaxie z aktualnego repertuaru kin? Na co warto się wybrać, a na co nie?

Kilka lat temu w telewizji była puszczana jedna z części "Nagiej broni". Ale nie była to część 1, 2 ani 3.Była jeszcze jedna, 1 i 1/2 jeśli się nie mylę. Nie ma jej na VHS ani DVD.Większość osób w ogóle o niej nie słyszała. Może to był inny film, ale obsada była dokładnie ta sama, co w "Nagiej broni".
Czy ktoś...