Czy macie jakieś ciekawe przeżycia, doświadczenia lub przygody z wakacyjnych miesięcy. Może niektóre nadaja się na film, jeśli tak to dlaczego.
;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;) :) ;)...
więcej
Czy słyszał ktoś, może czy ma wyjść DESPERADO 3, czy jest w planach?
a jeśli tak to kiedy, bo nigdzie w necie o tym nie piszą!
A to mój ulubiony film!!!!!!!!!
Czy macie taki film, który widzieliście juz "100: razy, a jednak nadal go ogladacie?? A nawet polecacie innym.
Na tvp1 leciał kiedyś taki serial o białym facecie i czarnej kobiecie, któży prowadzili razem jakieś biuro i rozwiązywali różne niesamowite sprawy. Serial ten prawdopodobnie pochodzi z początku lat 90-tych. Szukałam w bazie filmwebu ale chyba go nie ma więc jak ktoś zna tytuł tego serialu to była bym wdzięczna jak by...
więcejNie macie uczucie, że nasze rodzime kino "umiera". Mamy kilka dobrych filmów, które ogląda się przez pokolenia. Ale obecnie nie udało mi się oglądnąć dobrego polskiego filmu :( Za to jestesmy zasypywaniu dość głupawymi filmami, w których jak narazie nie znalazłam niczego ciekawego.
Dziś w Dwójce w ''Kocham Kino'' ''WOJACZEK'' Majewskiego. Film dla wielu dobrze znany, inni zobaczą go po raz kolejny. Zapraszam do wygłaszania swoich opinii na temat samego filmu oraz tytułowego bohatera.
Na koniec jeden z moich ulubionych cytatów z Wojaczka:
''Ach gdybyśmy złapali tego skurwysyna co nam ten...