Ekrany naszych kin są coraz bardziej zasypywane ekranizcjami komiksowymi z których niwiele jest rzeczywiście warte obejrzenia vide HULK, odświeżanie Batmana czy kolejne warjacje na temat AvP też już są nużące( mimo iż jestem wielkim fanem tych serii )... co wy o tym sądzicie? co powinno zaistnieć na dużym ekranie?...
Zastanawiam sie jak jak dlugo czekaliscie aby wasze recenzje czy ciekawostki zostaly zaakceptowane.JA czekam juz przeszło tydzien i narazi egłucha cisza:/
Dla mnie całkiem fajny-ale moja ocena nie jest obiektywna,bo jestem fanatykiem horrorów:)Troszkę za bardzo momentami zamieniał sie w film sensacyjny:),ale mimo wszystko-bomba...
choć własciwie nie miałam żadnych specjalnych oczekiwań co do tego filmu......rozczarowałam się i to bardzo...a wy?
co myślicie o "osadzie"?słyszałam ze fabuła nie jest zbyt ciekawa i film wcale nie jest taki straszny jak wszyscy gadają:/
Jaki jest według was najlepszy film katastroficzny????????? Według mnie jest nim "Pojutrze", "Dzień Niepodległości"........ i wiele jest takich fajnych filmów.
Od czasu gdy zacząłem naprawde interesować się filmami i stały się one moją pasją i wymagania co do filmów nieco wzrosły.
I odnosze takie wrażenie że ostatnie lata w historii kina nie wprowadziły na rynek czegoś naprawde dobrego (a przecież nie trzeba tak dużo.)
Wystarczy przejść się do wyporzyczalni i w sumie...