Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Poszukuje filmu pt. "Biała Sukienka". pomóżcie

napiszcie mi prosze gdzie mozna znalezc film "Kevin sam w domu" moj e-mail-mistrz4@wp.pl dzieki

mam pytanie za 100 punktów
czy warto iść na 3 część Matrixa, czy lepiej zaoszczędzić 20zł. na coś wartościowszego???
pytam się, bo wyszłam ost. z założenia, ze już nie chce chodzić na filmy " aby tylko sprawdzić czy było warto",
muszę sie przyznać, że 1 cześć naprawde mnie oczarowała, natomiast ta...

użytkownik usunięty

Ostatnio oglądałam "Drogę do zatracenia" i "Dzień próby".... świetne sensacje /gorąco polecam/.... a moja prośba jest następująca : PROSZĘ podpowiedzcie jakiś tytuł fajnej sensacji w klimacie ww. filmów..... :) dzięki Waszej pomocy /mam nadzieję że ją uzyskam/ nie będę nudzić się w weekend.... pozdrawiam

użytkownik usunięty

poszukuje filmu "Kwiaty na poddaszu"moze ktos wie gdzie znajde lub ma na kasecie.Prosze pomozcie.

Jeśli macie pełny film Sister Act I lub II dajcie koniecznie znać

doszłąm do wnisku, że kino współczesne jest jak cukierek z gumą do żucia w środku. wciąga, ale to tylko puste kalorie. miliardy komedii romantycznych i kiczowatych filmów akcji jest nieproporcjonalna do ambitnych, przyjemnych dla oka lub po prostu jakichś filmów. bo nie jest sztuką nakręcenie filmu, a nakręcenie filmu...

więcej

Kto zwas oglądałmałolaty u taty ? jaki to jest zaebisty film. eddyy Murphy będzie miałw domu przedszkole ponieważ stracił swoją prace po upadku płatków śniadaniowych.

użytkownik usunięty

W jakich kinach bedzie lecial film "Nigdzie w Afryce", bo podobno w polsce ten film bedzie tylko w paru kopiach. Jestem zainteresowany kinami na gornym slasku.
Dzieki z gory za wszelkie info.

kiedys w tvp1 albo tvp2 byl emitowany film pt. "Ostra jazda " (nie mylic z road trip). Chciallbym dowiedziec sie jak brzmii oryginalny tytul.
Jedyne co pamietam to tyle, ze film jest produkcji brytyjskiej